Κρήτη: Φοιτητής του Πολυτεχνείου βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Κρήτη
Κρήτη: Φοιτητής του Πολυτεχνείου βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο άτυχος φοιτητής, ηλικίας 21 ετών, φέρεται να μην είχε δώσει σημεία ζωής περίπου το τελευταίο τετραήμερο, καθώς τόσο οι φίλοι του, όσο και η οικογένεια του, δεν είχαν καμία επικοινωνία μαζί του

 

  • Δεν είχε δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες ημέρες
  • Επιστρατεύθηκε κλειδαράς για να ανοίξει η ΕΛΑΣ το διαμέρισμα του

Νεκρός μέσα στο σπίτι που νοίκιαζε στην περιοχή των Κουνουπιδιανών στα Χανιά βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 11 Ιουνίου, ένας τριτοετής φοιτητής του Πολυτεχνείου Κρήτης, σημαίνοντας συναγερμό στις αρχές. 

Ο άτυχος φοιτητής, ηλικίας 21 ετών, φέρεται να μην είχε δώσει σημεία ζωής περίπου το τελευταίο τετραήμερο, καθώς τόσο οι φίλοι του, όσο και η οικογένεια του, δεν είχαν καμία επικοινωνία μαζί του.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα του, που δηλώνει κάτοικος Ηρακλείου, δεν είχε καταφέρει να συνομιλήσει μαζί του περίπου την τελευταία εβδομάδα, με αποτέλεσμα να καλέσει την υπηρεσία έκτακτης ανάγκης 112, ενώ δεν είχε επικοινωνήσει ούτε με τον πατέρα του, που διαμένει στην Λάρισα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. 

Άλλοι φοιτητές που διαμένουν στην ίδια πολυκατοικία, με αφορμή την έντονη δυσοσμία που αναδυόταν, χτύπησαν το μεσημέρι το κουδούνι του διαμερίσματος του φοιτητή. Δεδομένου ότι κανείς δεν απάντησε, ειδοποίησαν την αστυνομία.

Άνδρες της ΕΛΑΣ που έσπευσαν στο σημείο, επιστράτευσαν κλειδαρά για να εισέλθουν στο διαμέρισμα του φοιτητή. Δυστυχώς όμως όταν η πόρτα άνοιξε, τότε οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά στο μακάβριο θέαμα, καθώς ο άτυχος νέος κείτονταν νεκρός.

Η σορός του φοιτητή μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Χανιών, όπου και θα διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή προκειμένου να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Πάντως, οι πρώτες εκτιμήσεις των αρχών είναι πως πιθανότατα δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News