Χανιά: Μαθητές Δημοτικού έστειλαν γράμματα αγάπης σε ηλικιωμένους (βίντεο)

Κρήτη
Χανιά: Μαθητές Δημοτικού έστειλαν γράμματα αγάπης σε ηλικιωμένους (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην «Κρήτη Σήμερα» μίλησε η δασκάλα των παιδιών, Ευαγγελία Φουντουλάκη αναφέροντας «ότι τα παιδιά προσπάθησαν μέσα από τα γράμματα να περιγράψουν τον εαυτό τους και στη συνέχεια να ρωτήσουν τους ηλικιωμένους για τη δική τους ζωή»

Μια όμορφη πρωτοβουλία πήραν τα παιδιά του 1ου δημοτικού σχολείου Χανίων στέλνοντας γράμματα γεμάτα αγάπη σε ηλικιωμένους. Οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης του 1ου δημοτικού σχολείου αφιέρωσαν χρόνο, έδωσαν ψυχή, ετοίμασαν γράμματα για να τα προσφέρουν στους ηλικιωμένους του Δημοτικού γηροκομείου Χανίων.

Στην «Κρήτη Σήμερα» μίλησε η δασκάλα των παιδιών, Ευαγγελία Φουντουλάκη αναφέροντας «ότι τα παιδιά προσπάθησαν μέσα από τα γράμματα να περιγράψουν τον εαυτό τους και στη συνέχεια να ρωτήσουν τους ηλικιωμένους για τη δική τους ζωή».

«Το πιο ευχάριστο είναι ότι η ανταλλαγή γραμμάτων τελικά είχε θαυμάσιο αποτέλεσμα, γιατί ήταν μεγάλη η έκπληξη που δεχτήκαμε από το κάθε γράμμα» πρόσθεσε η κ. Φουντουλάκη. Τα παιδιά κατά τη διάρκεια της δράσης εκδήλωσαν μεγάλο ενθουσιασμό, περίμεναν με ανυπομονησία τα γράμματα, τόνισε η εκπαιδευτικός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News