Η Άμεση Δράση στο 45ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου

Κρήτη
Η Άμεση Δράση στο 45ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίστηκαν οι κοινωνικές δράσεις και οι επισκέψεις του τμήματος Ηρακλείου

Μετά το Ζάννειο Εκπαιδευτήριο και την Παιδοαιματολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ, το Τμήμα Άμεσης Δράσης Ηρακλείου βρέθηκε και στο 45ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, συνεχίζοντας τις κοινωνικές του δράσεις και επισκέψεις.

Ο διοικητής κ. Γιώργος Πικράκης μαζί με τους Παναγιώτη Μουρτζάκη και Δημήτρη Καρδάμη βρέθηκαν κοντά στους μικρούς μαθητές της Β’ Δημοτικού, με τον κ. Πικράκη να αναφέρει σε μήνυμά του:

«Τα παιδιά είναι το μέλλον μας και έχουμε χρέος να είμαστε δίπλα τους. Εκτός αυτού είναι και οι πιο φανατικοί θαυμαστές της Ελληνικής Αστυνομίας αφού έχουν ψυχή καθαρή και δίνουν αγάπη αυθόρμητη απλόχερα. Με χαρά ως Τμήμα Άμεσης Δράσης Ηρακλείου αποδεχθήκαμε την πρόσκληση του 45ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου και βρεθήκαμε στις εγκαταστάσεις τους ώστε να μιλήσουμε σε μαθητές της Β Δημοτικού σχετικά με τη φύση του επαγγέλματος του αστυνομικού, εξηγήσαμε τι πρέπει να προσέχουν τα παιδιά στην καθημερινότητα τους και ήρθαν σε πρώτη επαφή με τον εξοπλισμό και τα οχήματα της Άμεσης Δράσης. Ευχαριστούμε για την φιλοξενία και την αγάπη που πήραμε , συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς και στην διεύθυνση του σχολείου για το αξιόλογο έργο και καλή πρόοδο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News