Στο Ηράκλειο βρέθηκε ο Χρήστος Φερεντίνος - Ο λόγος της επίσκεψής του στην Κρήτη (βίντεο)

Κρήτη
Στο Ηράκλειο βρέθηκε ο Χρήστος Φερεντίνος - Ο λόγος της επίσκεψής του στην Κρήτη (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Στην αρχή όταν άκουσα τον τίτλο του προγράμματος η «Ευρώπη αλλάζει την Κρήτη», αναρωτήθηκα πρέπει να αλλάξει η Κρήτη; Eίναι ωραίο να αλλάξει το νησί που αγαπάμε και ξέρουμε; Η συγκεκριμένη προσπάθεια όμως «παντρεύει» το παλιό με το καινούργιο», δήλωσε ο Χρήστος Φερεντίνος , μιλώντας στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα»

Διήμερες εκδηλώσεις σε Ηράκλειο και Χανιά και μια εκτεταμένη καμπάνια ενημέρωσης μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης για το πρόγραμμα «Eu Changes Crete»  αποτέλεσαν τον κύριο  λόγο άφιξης, του γνωστού δημοσιογράφου - παρουσιαστή, Χρήστου Φερεντίνου στην Κρήτη.  

Με χιουμοριστική διάθεση ανακοίνωσε και την αφιξή του στο νησί μέσω Instagram

Στο «Eu Changes Crete» που έχει ως στόχο να αναδείξει την χρησιμότητα των έργων που χρηματοδοτήθηκαν από το ΕΣΠΑ και τη συμβολή τους στη βελτίωση της καθημερινής ποιότητας ζωής των πολιτών, αναφέρθηκαν, ο δημοσιογράφος  - υπεύθυνος δημοσιότητας «EU Changes Crete» Ανδρέας Γιουρμετάκης και ο δημοσιογράφος - παρουσιαστής, Χρήστος Φερεντίνος, μιλώντας στην ΚΡΗΤΗ TV και στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα».

«Στην αρχή όταν άκουσα τον τίτλο του προγράμματος η «Ευρώπη αλλάζει την Κρήτη», αναρωτήθηκα πρέπει να αλλάξει η Κρήτη, είναι ωραίο να αλλάξει το νησί που αγαπάμε και ξέρουμε; Η συγκεκριμένη προσπάθεια όμως «παντρεύει» το παλιό με το καινούργιο», τόνισε ο κ. Φερεντίνος.

Ως πρωταγωνιστής της καμπάνιας του προγράμματος ο Χρήστος Φερεντίνος συστήνει τα συγκεκριμένα έργα στο ευρύτερο κοινό μέσα από 21 βίντεο, ενώ όπως ομολογεί και ο ίδιος αυτό που του έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας ή Μουσείο Δεινοσαύρων στο Ηράκλειο. «Είναι το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό. Μόνο στο εξωτερικό θα μπορούσες να δεις τόσο ολοκληρωμένες δουλείες αλλά και το νησί της Σπιναλόγκας», σημείωσε ο κ. Φερεντίνος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News