Κώστας Σαριδάκης: Η μουσική διαδρομή, η οικογένεια και η αγάπη στην κρητική παράδοση (βίντεο)

Κρήτη
Κώστας Σαριδάκης: Η μουσική διαδρομή, η οικογένεια και η αγάπη στην κρητική παράδοση (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εκπομπή της ΚΡΗΤΗ TV, «Καλό Μεσημέρι», συνάντησε τον αγαπημένο καλλιτέχνη στο Πετροκέφαλο Μαλεβιζίου, το χωριό της μητέρας του

Σε ηλικία 10 ετών ήταν η πρώτη του επαφή με τη λύρα που του έφτιαξε ο πατέρας του και από τότε παραμένει πιστός στη συντροφιά της. Ο Κώστας Σαριδάκης είναι ένας γνήσιος κρητικός καλλιτέχνης, με αγάπη στην παράδοση, στις ρίζες και στον τόπο του. Όλα αυτά τα χρόνια έχει μάθει να υπηρετεί την κρητική μουσική με σεβασμό και ευλάβεια.

Η εκπομπή της ΚΡΗΤΗ TV, «Καλό Μεσημέρι», συνάντησε τον αγαπημένο καλλιτέχνη στο Πετροκέφαλο Μαλεβιζίου, το χωριό της μητέρας του. Εκεί, ο Κώστας Σαριδάκης έχει δημιουργήσει τις πρώτες και πιο ανέμελες αναμνήσεις της ζωής του, μιας και εκεί έπαιξε στα πρώτα του γλέντια και εκεί θυμάται τα πρώτα του μουσικά βήματα με τους μερακλήδες του χωριού.

Τα βιώματα που είχε από το σπίτι και την οικογένειά του, του έδειχναν έναν δρόμο και μόνο, αυτόν της μουσικής. Έτσι και έκανε, καθώς περνούσαν τα χρόνια εκείνος ακολούθησε αυτό που του έλεγε η ψυχή του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News