Κρήτη

Πανελλήνιες 2022 - ΕΠΑΛ: Θέματα και απαντήσεις σε Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης

Πανελλήνιες - Πανελλαδικές 2022 - Δείτε στo neakriti.gr, όπως κάθε χρόνο, σε συνεργασία με τους ακαδημαϊκούς υπεύθυνους των φροντιστηρίων Πουκαμισάς τις πρώτες εκτιμήσεις και απαντήσεις για τις Πανελλαδικές εξετάσεις 2022

Σήμερα Πέμπτη 9 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάζονται σε Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο-Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία-Εφαρμογές, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης. Αύριο Παρασκευή 10 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ ολοκληρώνουν τα εξεταζόμενα μαθήματα, διαγωνιζόμενοι σε Ιστορία, Φυσική, Οικονομία.

Δείτε τις απαντήσεις στο μάθημα Ηλεκτροτεχνία 2

Δείτε εδώ τις πρώτες εκτιμήσεις για το μάθημα της Ηλεκτροτεχνίας

Δείτε εδώ τα θέματα στο μάθημα Ηλεκτροτεχνία 2

Επίσης

Δείτε τις απαντήσεις στο μάθημα Ναυτικό Δίκαιο-Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία-Εφαρμογές

Δείτε εδώ τις πρώτες εκτιμήσεις στο μάθημα Ναυτικό Δίκαιο-Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία-Εφαρμογές

Δείτε εδώ τα θέματα στο μάθημα Ναυτικό Δίκαιο-Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία-Εφαρμογές

Επίσης

Δείτε εδώ τις απαντήσεις στο μάθημα Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης

Δείτε εδώ τις πρώτες εκτιμήσεις στο μάθημα Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης

Δείτε εδώ τα θέματα στο μάθημα Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης

Επίσης

Δείτε εδώ τα θέματα στο μάθημα Αρχιτεκτονικό σχέδιο

Δείτε εδώ τις πρώτες εκτιμήσεις στο μάθημα Αρχιτεκτονικό σχέδιο

Δείτε εδώ τις απαντήσεις στο μάθημα Αρχιτεκτονικό σχέδιο

Το neakriti.gr στο πλευρό των υποψηφίων

Το neakriti.gr, ανταποκρινόμενο στο μεγάλο ενδιαφέρον μαθητών, γονέων, κηδεμόνων και εκπαιδευτικών για την εγκυρότερη ενημέρωση για τα θέματα και τις απαντήσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, τον μεγαλύτερο Εκπαιδευτικό Όμιλο της χώρας, με 34 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της Εκπαίδευσης, 72 Φροντιστήρια σε όλη την Ελλάδα και την Κρήτη και περισσότερους από 13.000 μαθητές για τη σχολική χρονιά 2021-2022, καθ’ όλη τη διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα σας προσφέρει την πληρέστερη ενημέρωση, σε συνεργασία με τους ακαδημαϊκούς υπεύθυνους των μαθημάτων.

  • Έναρξη ανάρτησης των Θεμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων με τις πρώτες σύντομες Απαντήσεις
  • Γενικός σχολιασμός των Θεμάτων ανά εξεταζόμενο μάθημα (YouTube)
  • Αναλυτική παρουσίαση των Απαντήσεων ανά εξεταζόμενο μάθημα (YouTube)

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες. Οι Πανελλαδικές ολοκληρώνονται στις 10 Ιουνίου για τους μαθητές των ΓΕΛ και στις 17 Ιουνίου για τους μαθητές των ΕΠΑΛ. Τα Ειδικά Μαθήματα θα εξεταστούν 18-30 Ιουνίου.

Παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση έχει περιορίσει τα υγειονομικά μέτρα της πανδημίας, οι φετινές εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν με την υποχρεωτική χρήση προστατευτικής μάσκας σε όλους τους εσωτερικούς χώρους, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, θα υπάρξει μεταξύ των θρανίων των υποψηφίων ενάμισι μέτρο απόστασης. Με ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας καθιστά σαφές ποιοι πρέπει να κάνουν ράπιντ τεστ και πώς θα γίνουν οι εξετάσεις των μαθημάτων της Μουσικής και οι εξετάσεις στα ΤΕΦΑΑ.

Υγειονομικό πρωτόκολλο

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, ο πρόεδρος και τα μέλη των Επιτροπών Εξετάσεων κάθε εξεταστικού κέντρου για τους υποψήφιους γενικών, ειδικών, μουσικών μαθημάτων, που εξετάζονται γραπτά ή προφορικά, μεριμνούν ώστε:

  • Να τηρηθεί απόσταση ενάμισι μέτρου ανάμεσα στους υποψηφίους,
  • Να ισχύσει η υποχρεωτική χρήση προστατευτικής μάσκας σε όλους τους εσωτερικούς χώρους,
  • Να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός.

Ποιοι πρέπει να κάνουν rapid test

Οι εκπαιδευτικοί και οι διοικητικοί που δεν έχουν εμβολιαστεί ή νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο, και συμμετέχουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο στις πανελλαδικές εξετάσεις, υποχρεούνται στη διενέργεια εργαστηριακού ελέγχου για κορωνοϊό COVID-19 (PCR ή rapid test, με δαπάνη τους) μία φορά την εβδομάδα, έως 48 ώρες πριν από την προσέλευσή τους στις εκπαιδευτικές δομές.

Κατά τα λοιπά, πρέπει να ληφθεί μέριμνα για τον επαρκή φυσικό αερισμό των αιθουσών και για την εξασφάλιση καθαριότητας των εξεταστικών κέντρων-σχολικών μονάδω.

Το αναλυτικό πρόγραμμα ΓΕΛ ΚΑΙ ΕΠΑΛ:

ΕΠΑΛ

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια