Μεσσαρά: Ο 14χρονος κατέγραψε σε βίντεο τον βιασμό του απο 52χρονο σύντροφο της μητέρας του

Κρήτη
Μεσσαρά: Ο 14χρονος κατέγραψε σε βίντεο τον βιασμό του απο 52χρονο σύντροφο της μητέρας του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βίντεο τραβήχτηκε λίγες ημέρες πριν από τη σύλληψη του 52χρονου και αποτέλεσε ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία ώστε οι Αρχές να του φορέσουν χειροπέδες και να τον στείλουν χωρίς δεύτερη σκέψη στην φυλακή

Την δύναμη να καταγράψει σε βίντεο τον βιασμό του από τον 52χρονο Σύρο σύντροφο της μητέρας του, βρήκε ο 14χρονος γιός της οικογένειας, ύστερα από υπόδειξη του 24χρονου αδελφού του, με σκοπό να παγιδέψουν τον 52χρονο.

Το βίντεο τραβήχτηκε λίγες ημέρες πριν από τη σύλληψη του 52χρονου και αποτέλεσε ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία ώστε οι Αρχές να του φορέσουν χειροπέδες και να τον στείλουν χωρίς δεύτερη σκέψη στην φυλακή.

Ο 52χρονος Σύρος,  προφυλακίστηκε χθες Τρίτη 7 Ιουνίου 2022, με την κατηγορία του βιασμού των παιδιών της συντρόφου του, σε χωριό της Μεσσαράς στην Κρήτη.

Δηλώνει μετανιωμένος για τις πράξεις του, όμως οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται, προκειμένου να διαπιστωθεί αν η μητέρα τους γνώριζε ή όχι για τον εφιάλτη που εκείνα ζούσαν για παραπάνω από έξι χρόνια, στα χέρια του 52χρονου.

Μέχρι στιγμής, δυο από τα παιδιά της, 24 και 14 ετών, δηλώνουν πως εκείνη πρέπει να γνώριζε ή τουλάχιστον να είχε υποψιαστεί, κάτι που μένει να αποδειχτεί μέχρι ν' απαγγελθούν και σ' εκείνη κατηγορίες.

Ο πατέρας δεν γνώριζε

Εκείνος που, όπως όλα δείχνουν, δεν είχε την παραμικρή ιδέα για τον εφιάλτη που ζούσαν τα παιδιά, από την εποχή που μπήκε στη ζωή της πρώην γυναίκας του ο αλλοδαπός άνδρας, είναι ο πατέρας τους, ο οποίος πέρα από παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση, δηλώνει έτοιμος ν αναλάβει την επιμέλεια των παιδιών του. 

Σύμφωνα με τις κατεθέσεις του 24χρονου και του 14χρονου αδελφού του, ο 52χρονος Σύρος είχε ικανοποιήσει ουκ ο λίγες φορές τις διεστραμμένες σεξουαλικές του ορέξεις πάνω τους, κάθε φορά που έλειπε από το σπίτι η μητέρα τους, ενώ υποψιάζονται πως θύμα του πρέπει να είχε πέσει και ο 26χρονος μεγαλύτερος αδελφός τους.

Ο 24χρονος με τον 26χρονο ζούσαν στο κάτω διαμέρισμα της διώροφης κατοικίας και ο 14χρνος μαζί με την μάνα του και τον φίλο της στο επάνω διαμέρισμα.

Απο την ημέρα που η υπόθεση ήρθε στο φως,  ειδικοί ψυχολόγοι βρίσκονται στο πλευρό των παιδιών για να τα βοηθήσουν να ξεπεράσουν το σοκ. 

Η αποκάλυψη του εφιάλτη

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο 14χρονος βιντεοσκόπησε την ερωτική πράξη ως βίντεο ντοκουμέντο και ο αδερφός του ζήτησε τη βοήθεια της ψυχολόγου του σχολείου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η υπόθεση ξετυλίχθηκε όταν το ανήλικο παιδί, σε συζητήσεις, άφησε να φανεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στο σπίτι του. Ατομο που «αφουγκράστηκε» τα βασανιστήρια του παιδιού να κινητοποίησε τις αρχές με τους άνδρες της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Ηρακλείου, να συλλαμβάνουν τον άντρα.

Ο 52χρονος έμενε με την Ελληνίδα σύντροφό του και το 14χρονο αγόρι στο ίδιο σπίτι.

Σε διαφορετικό όροφο κατοικούσαν τα δύο άλλα αδέρφια της οικογένειας, ένας 14χρονος που φοιτά σε ειδικό σχολείο και ένας 26χρονος.

Ο 52χρονος κατηγορείται ότι ξεσπούσε τις αρρωστημένες ορέξεις στα δύο αδέρφια. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίας ο ένας αδερφός συμβούλεψε τον 14χρονο να βιντεοσκοπήσει την ερωτική πράξη και στη συνέχεια ζητήθηκε η βοήθεια της ψυχολόγου του σχολείου για να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Ο άνδρας συνελήφθη, την Πέμπτη 2 Ιουνίου, μετά από καταγγελίες ότι προέβαινε σε πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας των δυο από τα τρία παιδιά της Ελληνίδας συντρόφου του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, κατά την προανάκριση προέκυψε το βιντεοληπτικό υλικό που αποδεικνύει τα όσα καταγγέλλονται με τους γνωρίζοντάς να λένε πως τα όσα απεικονίζονται προκαλούν οργή και θλίψη για τη μοίρα των παιδιών.

Ο 52χρονος δέχεται ότι υπήρξε βιντεοληπτικό υλικό, σχετικό με τα όσα καταγγέλονται.

Ο συνήγορος υπεράσπισής του, ανέφερε ότι ο 52χρονος χαρακτήρισε μεγάλο λάθος ό,τι έγινε, επέμεινε ωστόσο στο ότι δεν εξανάγκασε τον 14χρονο, ο οποίος στην κατάθεσή του ανέφερε ότι «Δεν υπήρξε μια μόνο σεξουαλική επαφή. Αυτό συνέβη αρκετές φορές».

Ο κατηγορίες που βαραίνουν τον δράστη, είναι ο βιασμός, οι γενετήσιες πράξεις με ανήλικο ή ενώπιον του, κατάχρηση ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής και παράβαση του νόμου περί όπλων. Υπενθυμίζεται ότι ο 52χρονος είχε ζητήσει από το δικαστήριο να του ορίσει δικηγόρο, ενώ έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση.

Σοκ ωστόσο, προκαλεί ο ισχυρισμός ενός αδερφού ότι η μητέρα γνώριζε για τις αρρωστημένες πράξεις του συντρόφου της, γεγονός που η γυναίκα φέρεται να αρνείται.

Μετανιωμένος δηλώσει ο 52χρονος

Ο 52χρονος στην απολογία του υποστήριξε ότι ήρθε μόνο μια φορά σε σεξουαλική επαφή με τον 14χρονο, χωρίς την άσκηση βίας ή εξαναγκασμό. «Υπήρξε μόνο μια φορά σεξουαλική επαφή με το 14χρονο αγόρι, χωρίς την άσκηση βίας ή εξαναγκασμό. Δεν πλήρωσα ποτέ το αγόρι για την πράξη αυτή. Αρνούμαι ότι έχω έρθει σε ερωτική επαφή με τον αδερφό του», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Από την πλευρά του, ο 52χρονος Σύρος όπως δηλώνει ο διορισμένος από το δικαστήριο δικηγόρος του Γιώργος Λιονάκης δηλώνει μετανιωμένος:

«Δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του και βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Εκείνος δηλώνει πως ό,τι έγινε συνέβη εκείνη και μόνο την φορά που καταγράφηκε το βίντεο. Θεωρεί πως έχασε το μυαλό και θόλωσε» αναφέρει ο δικηγόρος και προσθέτει :

«Είναι από τις υποθέσεις, όπου το ηθικό βάρος του υπερασπιστή συνυπάρχει σε σύγκρουση με την προσωπική σου συνείδηση. Πέραν από το καθήκον της υπεράσπισης έχεις ν' αντιμετωπίσεις και το συνειδησιακό καθήκον που έρχεται σε σύγκρουση όταν καλείσαι να φέρεις εις πέρας τέτοιες υποθέσεις».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News