Euromedica: Νέα εξειδικευμένα ιατρεία μαστού σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο

Κρήτη
Euromedica: Νέα εξειδικευμένα ιατρεία μαστού σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα ιατρεία είναι εξοπλισμένα µε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής ευκρίνειας της GE Healthcare, προσφέροντας εξαιρετικά αποτελέσματα με τη χαμηλότερη δυνατή δόση ακτινοβολίας

Με νέα, εξειδικευμένα ιατρεία μαστού λειτουργεί η Euromedica σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο, καλύπτοντας το σύνολο των ιατρικών αναγκών κάθε γυναίκας.

Τα ιατρεία που λειτουργούν στην κλινική Euromedica Μητέρα Κρήτης στο Ηράκλειο και στο διαγνωστικό Euromedica Εγκέφαλος Ρεθύμνου, παρέχουν άριστη εξατομικευμένη φροντίδα και ολοκληρωμένες υπηρεσίες πρόληψης, διάγνωσης και επεμβατικών πράξεων μαστού.

Στα ιατρεία διενεργούνται πλήρης ψηφιακός έλεγχος μαστών, υπερηχογραφήματα υψηλής ανάλυσης, ελαστογραφία, μαγνητική τομογραφία μαστών, βιοψία βλάβης στο μαστό με χρήση υπερήχων, βιοψία αλλοιώσεων του μαστού με ρομποτικό σύστημα στο μαστογράφο χωρίς χειρουργείο και αφαίρεση αλλοιώσεων μαστού με σύστημα κενού (vacuum) χωρίς χειρουργείο.

Τα ιατρεία μαστού της Euromedica απευθύνονται κατά κύριο λόγο σε γυναίκες ηλικίας 30 ετών και άνω, στο πλαίσιο προληπτικών εξετάσεων, καθώς και σε γυναίκες με πρόσφατη διάγνωση καρκίνου ή που ακολουθούν θεραπευτική αγωγή και χρήζουν τακτικών ελέγχων. 

Τα ιατρεία είναι εξοπλισμένα µε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής ευκρίνειας της GE Healthcare, προσφέροντας εξαιρετικά αποτελέσματα με τη χαμηλότερη δυνατή δόση ακτινοβολίας.

Συγκεκριμένα διαθέτουν τον σύγχρονο ψηφιακό μαστογράφο Senographe Pristina 3D, το ρομποτικό σύστημα στερεοτακτικής βιοψίας Pristina Serena και τον υπερηχοτομογράφο LOGIQ Portal.

Υπεύθυνος της λειτουργίας των Ιατρείων Μαστού της Euromedica σε Μητέρα και Εγκέφαλο Ρεθύμνου είναι ο κύριος Άρης Βασιλογιαννάκης, επεμβατικός ακτινολόγος μαστού με εξειδίκευση στην απεικόνιση και τις επεμβατικές πράξεις μαστού στο Kings College Hospital του Λονδίνου.

Τα Ιατρεία Μαστού της Euromedica λειτουργούν καθημερινά σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους των μονάδων και βρίσκονται στη διάθεση κάθε γυναίκας που επιθυμεί να ενημερωθεί για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά από 9:00 – 17:00 στα τηλέφωνα 2810 396716 – 17 και 28310 51878 (Euromedica Μητέρα Κρήτης & Euromedica Εγκέφαλος Ρεθύμνου αντίστοιχα). 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News