Ρέθυμνο: Αυτές είναι οι κενές θέσεις για χορήγηση άδειας ίδρυσης φαρμακείου

Κρήτη
Ρέθυμνο: Αυτές είναι οι κενές θέσεις για χορήγηση άδειας ίδρυσης φαρμακείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναλυτικά η διαδικασία και οι θέσεις ανά Δήμο της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου

Τις κενές θέσεις για χορήγηση άδειας ίδρυσης φαρμακείου στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου γνωστοποίησε η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Ρεθύμνου.

Σημειώνεται ότι η υπηρεσία Δημόσιας Υγείας & Κοιν. Μέριμνας ΠΕ Ρεθύμνου, θα δέχεται αιτήσεις στο email: [email protected] ή ιδιοχείρως από τον αιτούντα φαρμακοποιό ή εκπρόσωπό του με θεωρημένη εξουσιοδότηση στην οδό Ζαμπελίου 34 (1ος όροφος, γραφείο 6 της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου από τις 01 Ιουλίου 2022 έως και 15 Ιουλίου 2022.

Β) Οι αιτήσεις που υποβάλλονται ηλεκτρονικά σε ημέρα αργίας ή πέραν του ωραρίου εργασίας (μετά τις 15:30μ.μ.) πρωτοκολλούνται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Γ) Οι αιτήσεις θα εξεταστούν σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Ο αιτών φαρμακοποιός οφείλει εντός μηνός από την υποβολή της αίτησης να υποβάλλει στη Δ/νση Δημόσιας Υγείας της Π.Ε. Ρεθύμνης τα προβλεπόμενα από το νόμο δικαιολογητικά. Σε διαφορετική περίπτωση η αίτηση παύει να έχει ισχύ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον αρμόδιο υπάλληλο της υπηρεσίας στο τηλ. : 2831343314.

Δείτε αναλυτικά τις θέσεις ανά περιοχή:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News