Ζερβός: Να διατηρηθεί η πρόσοψη της πόλης στα «χέρια» του Δήμου

Κρήτη
Ζερβός: Να διατηρηθεί η πρόσοψη της πόλης στα «χέρια» του Δήμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αφορμή την επίσκεψη του Συμβούλου του ΤΑΙΠΕΔ, ο Δήμαρχος Αγ. Νικολάου, τόνισε ότι, κατά την συνάντηση, που έγινε παρουσία του προέδρου της ΔΑΕΑΝ και του Δ/ντα Συμβούλου, διευκρινίστηκαν θέματα, αναφορικά με την υφιστάμενη κατάσταση της Μαρίνας της περιοχή

«Αταλάντευτη θέση του Δήμου Αγίου Νικολάου διαχρονικά, αποτελεί το γεγονός, ότι η Μαρίνα, δεν μπορεί ν' αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς, ανεξάρτητων συμφωνιών, μιας και η θέση της, μέσα στην καρδιά της πόλης - όπου υπάρχουν (καταστήματα εμπορικά , S/M ξενοδοχεία, τράπεζες, υπηρεσίες) - καθιστά μη απαραίτητη, την ανάπτυξη μεγάλων υποδομών γεγονός που καταδεικνύει ορθή την έως σήμερα χρήση της».

Στην παραπάνω δήλωση προέβη, ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή την επίσκεψη του Συμβούλου του ΤΑΙΠΕΔ, κ. Άγγελου Βλάχου (4/6) , διευκρινίζοντας ότι, κατά την συνάντηση, που έγινε παρουσία των κ. κ. Μιχάλη Φαρσάρη, προέδρου της ΔΑΕΑΝ και Μιχάλη Γαρεφαλάκη Δ/ντα Συμβούλου, διευκρινίστηκαν θέματα, αναφορικά με την υφιστάμενη κατάσταση της Μαρίνας, αλλά και με την επικαιροποίηση της λειτουργίας της.

Η Μαρίνα Αγίου Νικολάου – όπως ανέφερε Δήμαρχος Αγίου Νικολάου , τηρεί όλες τις προδιαγραφές και μάλιστα πρωτοπορεί Πανελλαδικά στον τρόπο διαχείρισης των ιδιαίτερα δύσκολων περιβαλλοντικά ρύπων (υπολείμματα σε χρώματα κ.λ.π). 

« Θεωρώ ότι μέσω του Συμβούλου του ΤΑΙΠΕΔ, μεταφέρθηκε το μήνυμα – ότι, πάγια θέση των Δημοτικών Αρχών από την δεκαετία του 90 – είναι να διατηρηθεί η πρόσοψη της πόλης στα "χέρια " του Δήμου», πρόσθεσε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News