Χάρης Γεωργιακάκης: Ο καλύτερος εκπαιδευτικός της χρονιάς είναι Κρητικός (βίντεο)

Κρήτη
Χάρης Γεωργιακάκης: Ο καλύτερος εκπαιδευτικός της χρονιάς είναι Κρητικός (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην εκπομπή «Καλό Μεσημέρι», με τον Λευτέρη Κουμαντάκη και τη Χριστιάννα Σκούρα, φιλοξενήθηκε ο κρητικός εκπαιδευτικός Χάρης Γεωργιακάκης μιλώντας για τον τίτλο του ως «Εκπαιδευτικός της Χρονιάς»

O νεαοδιόριστος δάσκαλος, Χάρης Γεωργιακάκης, με καταγωγή από την Κρήτη, διδάσκει τους μικρούς μαθητές στο τριθέσιο δημοτικό σχολείο στα Βορίζα Ηρακλείου.

Στην εκπομπή «Καλό Μεσημέρι», με τον Λευτέρη Κουμαντάκη και τη Χριστιάννα Σκούρα,  φιλοξενήθηκε ο κρητικός εκπαιδευτικός Χάρης Γεωργιακάκης μιλώντας για τον τίτλο του ως «Εκπαιδευτικός της Χρονιάς».

Ως αναγνώριση της εξαιρετικής προσφοράς και στο πλαίσιο ανάδειξης και επιβράβευσης εκείνων των εκπαιδευτικών, οι οποίοι επιτελούν εξαιρετικό εκπαιδευτικό έργο με κοινωνικό αντίκτυπο πέρα του προσδοκώμενου, θεσπίστηκε για τρίτη χρονιά ο τιμητικός τίτλος «Εκπαιδευτικός της Χρονιάς».

Η αγάπη του γι’ αυτό που κάνει και ο στόχος του να προσφέρει το καλύτερο δυνατό στους μαθητές του και να αναβαθμίσει την παρεχόμενη εκπαίδευση, του χάρισαν το βραβείο του «εκπαιδευτικού της χρονιάς» που του απονεμήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» στην Αθήνα, από την πρώην υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, που ήταν και η πρόεδρος της επιτροπής αξιολόγησης που τον επέλεξε.

Το ενδιαφέρον του για τα παιδιά και ο τρόπος που φροντίζει να μεταφέρει στα παιδιά τις γνώσεις, αλλά πρωτίστως την αγάπη για τη μάθηση και το σχολείο, ήταν αυτά που του έδωσαν την πρωτιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News