Ορθόδοξος Λόγος: Οι Πανελλαδικές εξετάσεις - Την Κυριακή στην ΚΡΗΤΗ TV

Κρήτη
Ορθόδοξος Λόγος: Οι Πανελλαδικές εξετάσεις - Την Κυριακή στην ΚΡΗΤΗ TV

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το θέμα των Πανελλαδικών εξετάσεων και οι αλλαγές που αυτές επιφέρουν στη ζωή ενός εφήβου, ο ρόλος της Οικογένειας και οι τρόποι αντιμετώπισης αυτής της κρίσιμης -για την πορεία του εφήβου- περιόδου, συζητούνται στην εκπομπή «Ορθόδοξος Λόγος»

Οι Πανελλήνιες εξετάσεις είναι ένας από τους πρώτους σημαντικούς και κρίσιμους σταθμούς στην ζωή ενός νέου ανθρώπου. Ωστόσο, δεν είναι το παν. Είναι σημαντικό ο έφηβος μέσα από αυτήν τη δοκιμασία να αποκτήσει εμπειρία και να μάθει να αγαπάει τη μάθηση. Να κατανοήσει ότι σε αυτήν την πορεία δεν είναι μόνος του και έχει πάντα ως βοηθό, εάν το θέλει, τον Θεό, τους Αγίους του και την Οικογένειά του. Μέσα από τη διαδικασία αυτή, μαθαίνει να προσπαθεί να επιτυγχάνει τους στόχους του, λαμβάνοντας αποφάσεις και παίρνοντας πρωτοβουλίες που καθορίζουν τον ίδιο και την πορεία του στο μέλλον. Παίρνει τη ζωή στα χέρια του με σχέδιο και προοπτική, που αντιπροσωπεύουν τον ίδιο και τις επιλογές του.

Το θέμα των Πανελλαδικών εξετάσεων και οι αλλαγές που αυτές επιφέρουν στη ζωή ενός εφήβου, ο ρόλος της Οικογένειας και οι τρόποι αντιμετώπισης αυτής της κρίσιμης -για την πορεία του εφήβου- περιόδου, συζητούνται στην εκπομπή «Ορθόδοξος Λόγος», την Κυριακή 05 Ιουνίου 2022, ώρες 16:30 - 17:20, με την ευλογία, την αγάπη και προτροπή του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης, κ.κ. Ευγενίου.

Στην παρουσίαση της εκπομπής, ο Επίκουρος Καθηγητής της Πατριαρχικής Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Κρήτης, κ. Ιωάννης Λίλης. Την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε διαδικτυακά ΕΔΩ.

Ορθόδοξος Λόγος, την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 16:30, στην ΚΡΗΤΗ TV.

Φωτογραφία αρχείου ΙΝ ΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News