Κρήτη: Νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς στα Ανώγεια - Τι ερευνά η ΕΛΑΣ

Κρήτη
Κρήτη: Νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς στα Ανώγεια - Τι ερευνά η ΕΛΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 69χρονος ο οποίος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο με τραύματα από πυροβολισμούς στον λαιμό και τον μηρό, φέρεται να είπε ότι βρίσκονταν στο χωράφι του όταν ξαφνικά γλίστρησε και έπεσε, με αποτέλεσμα να εκπυρσοκροτήσει το όπλο και να τραυματιστεί

Ένα ακόμη επεισόδιο με πυροβολισμούς, σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Πέμπτης 2 Ιουνίου 2022, σε περιοχή της Κρήτης και συγκεκριμένα στα Ανώγεια.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛΑΣ και αρχικά οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι το περιστατικό σημειώθηκε σε αυλή σπιτιού, στην οποία φέρεται να υπήρχαν δυο άνδρες, ηλικίας περίπου 60-70 ετών.

Λίγο αργότερα, ο 69χρονος τραυματίας που δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του, φέρεται να είπε στα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς ότι βρίσκονταν στο χωράφι του όταν ξαφνικά γλίστρησε και έπεσε, με αποτέλεσμα να εκπυρσοκροτήσει το όπλο και να τραυματιστεί.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του neakriti.gr, ο 69χρονος νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο με τραύματα στον λαιμό και τον μηρό, από δυο πυροβολισμούς.

Από την ΕΛΑΣ εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και εκείνο του ατυχήματος και οι άνδρες της Αστυνομίας διατηρούν επιφυλάξεις για το τι πραγματικά συνέβη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News