Κόμβος Αλικαρνασσού: Κλειστό σήμερα το τμήμα της λεωφόρου Καζαντζίδη - Αλλαγές σε δρομολόγια ΚΤΕΛ

Κρήτη
Κόμβος Αλικαρνασσού: Κλειστό σήμερα το τμήμα της λεωφόρου Καζαντζίδη - Αλλαγές σε δρομολόγια ΚΤΕΛ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς μεταβάλλεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο - Σε ποιο δρομολόγιο αστικού ΚΤΕΛ θα υπάρχουν τροποποιήσεις

Εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα στον κόμβο Αλικαρνασσού επί της λεωφόρου Στέλιου Καζαντζίδη (στο ύψος του καταστήματος “Μουστάκας”), μήκους περίπου 300 μέτρων, πρόκειται να πραγματοποιηθούν σήμερα Τρίτη 31 Μαΐου, από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Για τον λόγο αυτό, η λεωφόρος Στ. Καζαντζίδη θα είναι κλειστή στο ρεύμα καθόδου, στο ύψος της διακλάδωσης με την οδό Μαυσώλου έως το κατάστημα «Μουστάκας».

Όσοι κινούνται από την οδό Μαυσώλου και τον κόμβο Καλλιθέας και επιθυμούν να κατευθυνθούν προς λιμάνι και προς Ρέθυμνο, θα πρέπει να το κάνουν είτε μέσω ΒΟΑΚ και κόμβου αεροδρομίου, είτε μέσα από τη ΒΙΠΕΗ. Επίσης, όσοι κινούνται επί του ΒΟΑΚ με κατεύθυνση προς λιμάνι δε θα μπορούν να εξέλθουν από τον κόμβο Αλικαρνασσού και θα πρέπει να το κάνουν μέσω του κόμβου αεροδρομίου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να τηρούν την εγκεκριμένη από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου εργοταξιακή σήμανση. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του έργου «Υλοποίηση βραχυπρόθεσμων παρεμβάσεων σε τμήματα και θέσεις μειωμένης ασφάλειας στην ΠΕΟ», υποέργο: «Βελτίωση επιπέδου οδικής ασφάλειας σε θέσεις ΜΟΑ (Μειωμένης Οδικής Ασφάλειας) στους οδικούς άξονες: 1) Ηράκλειο- Μοίρες- Αγία Γαλήνη, 2) Ηράκλειο- Γούβες- Χερσόνησος- Μάλια (ΠΕΟ), 3) Χανιά-Ρέθυμνο (ΠΕΟ)».

Αλλαγή σε δρομολόγιο

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Αστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου, εξαιτίας των εργασιών επί της λεωφόρου Καζαντζίδη τροποποιείται η διαδρομή του δρομολογίου «ΒΙΠΕΗ-Καλλιθέα». Συγκεκριμένα, για την περίοδο που θα παραμείνει κλειστός ο δρόμος το δρομολόγιο διαμορφώνετε ως εξής: Από Γιόφυρο έως και Καλλιθέα θα ακολουθεί την πορεία του ως είχε, κατά την επιστροφή εξερχόμενο από την Καλλιθέα θα ακολουθεί την εξής διαδρομή: οδός Μιλτιάδη Καράτζη, δεξιά από την οδό Β, αριστερά επί της οδού Ρ, και θα διέρχεται από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου (Αστυνομικό Μέγαρο), την Παλαιά Εθνική Οδό Ηρακλείου-Αγίου Νικολάου και τη λεωφόρο Ικάρου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News