Εικόνες κυλοφοριακού χάους στην οδό Μενελάου Παρλαμά (βίντεο)

Κρήτη
Εικόνες κυλοφοριακού χάους στην οδό Μενελάου Παρλαμά (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλος ο κίνδυνος για τους πολίτες - «Βροχή» οι παραβιάσεις

Μετά τον Αη Γιάννη Χωστό, όπου τα κυκλοφοριακά προβλήματα παραμένουν άλυτα, στο έλεος της αδιαφορίας των αρμοδίων έχει αφεθεί ένα ακόμη κομβικό σημείο του Ηρακλείου, στο Γιόφυρο και συγκεκριμένα η οδός Μενελάου Παρλαμά η οποία αποτελεί τη νέα εθνική οδό Ηρακλείου - Αγίας Γαλήνης. 

Εκτός από το κυκλοφοριακό, υπάρχει μεγάλη αγανάκτηση για τα τροχαία ατυχήματα, τις παράνομες αριστερές στροφές και την έλλειψη υποδομών προκειμένου οι πεζοί να κινούνται με ασφάλεια.  Ενόψει της αναμόρφωσης των παρακάμψεων πόλεων στο πλαίσιο της αναβάθμισης του ΒΟΑΚ, αρμόδιοι φορείς θα κληθούν να πάρουν θέση επί των προτάσεων, για πρόσθετα τεχνικά, με στόχο την καλύτερη κυκλοφοριακή διαχείριση για οχήματα και πεζούς. 

Εικόνες χάους  και στην οδό Ευαρέστου, με το κυκλοφοριακό να χτυπά κόκκινο, σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή, όπου λειτουργούν αρκετά σχολεία, δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχουν δρομολογηθεί τα αναγκαία έργα.   

Με αφορμή την εκπόνηση μελετών για την αναβάθμιση του ΒΟΑΚ και των παρακάμψεων πόλεων, όπως αυτή του Ηρακλείου, αποτελεί όπως σημειώνει ο Γιώργος Αγαπάκης, τη χρυσή ευκαιρία για να τρέξουν οι αναγκαίες παρεμβάσεις και στην οδό Μενελάου Παρλαμά. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει εκπονηθεί η προμελέτη , η οποία θα σταλεί στον ΟΑΚ, στην Περιφέρεια Κρήτης και στον Δήμο Ηρακλείου προκειμένου στη συνέχεια να ξεκινήσει η διαβούλευση. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News