Κηποθέατρο: Ολοκληρώνεται η πρώτη φάση των εργασιών - Τι περιλαμβάνουν

Κρήτη
Κηποθέατρο: Ολοκληρώνεται η πρώτη φάση των εργασιών - Τι περιλαμβάνουν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το έργο θα παραδοθεί την προσεχή εβδομάδα και με το πέρας των καλοκαιρινών εκδηλώσεων θα συνεχιστούν οι αποκαταστάσεις με ακόμα περισσότερες βελτιωτικές παρεμβάσεις

Στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης βρίσκεται η  πρώτη φάση των εργασιών στο Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης», η οποία περιλαμβάνει συντήρηση και αποκατάσταση φθορών στα υφιστάμενα κτίσματα, τα οποία βρίσκονται πίσω και κάτω από την κεντρική σκηνή και πλήρη αντικατάσταση των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων .

Τις εργασίες συντήρησης που υλοποιούνται επιθεώρησε το πρωί της Παρασκευής 27 Μαΐου , ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός , συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιάννη Αναστασάκη και την Αντιδήμαρχο Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Μαρία Καναβάκη.

Πιο συγκεκριμένα έχουν γίνει καθαιρέσεις, αποξηλώσεις, αποκαταστάσεις και μονώσεις προκειμένου ν’ αντιμετωπιστούν οι υγρασίες στις εσωτερικές, εξωτερικές τοιχοποιίες και δώματα των κτισμάτων, αντικατάσταση των σίδηρών εξωτερικών κουφωμάτων, τοποθέτηση κλιματιστικών μονάδων στους χώρους των αποδυτηρίων- καμαρινιών και εργασίες εσωτερικών και εξωτερικών χρωματισμών σε όλους τους χώρους του κηποθέατρου, ενώ έγινε και η αντικατάσταση του δαπέδου της σκηνής . Το έργο θα παραδοθεί την προσεχή εβδομάδα και με το πέρας των καλοκαιρινών εκδηλώσεων θα συνεχιστούν οι αποκαταστάσεις με ακόμα περισσότερες βελτιωτικές παρεμβάσεις.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την βελτιωμένη εικόνα που παρουσιάζει η σκηνή αλλά και τα καμαρίνια και επισήμανε ότι με το πέρας των παρεμβάσεων ,το Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης» θα έχει αναβαθμιστεί ουσιωδώς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News