Κρήτη

Ηράκλειο: Τέθηκε σε λειτουργία το eShop του Βιβλιοπωλείου της Βικελαίας

Ως προσφορά γνωριμίας, οι χρήστες θα έχουν προνομιακή έκπτωση 30% για όλες τις εκδόσεις της Βικελαίας, για τον πρώτο μήνα λειτουργίας του νέου eShop

Ξεκίνησε η λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος του Βιβλιοπωλείου της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης στην ηλεκτρονική διεύθυνση. Οι χρήστες μπορούν, πλέον, με ταχύτητα και ευκολία, να περιηγηθούν μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον στις κατηγορίες βιβλίων (Βενετικό Αρχείο, Εκδόσεις Δήμου Ηρακλείου, Ιστορία-Αρχαιολογία, Μελέτες-Δοκίμια, Περιοδικά, Τέχνη, Ιστορία και Πράξη, Τιμητικοί Τόμοι και Πρακτικά Συνεδρίων, Οθωμανικό Αρχείο και Φιλολογία) και να ενημερωθούν για τα αντικείμενα που διατίθενται προς πώληση. Το εύχρηστο και κατατοπιστικό μενού περιεχομένων, σε συνδυασμό με την ταχύτητα ανταπόκρισης και τον αυτόματο τρόπο προσαρμογής της σελίδας σε κάθε οθόνη περιήγησης (Η/Υ, κινητού τηλεφώνου, tablet ή τηλεόρασης), διευκολύνει τους χρήστες προκειμένου να πραγματοποιούν άνετα και με ασφάλεια τις αγορές τους.

Παράλληλα, ως προσφορά γνωριμίας, οι χρήστες θα έχουν προνομιακή έκπτωση 30% για όλες τις εκδόσεις της Βικελαίας, για τον πρώτο μήνα λειτουργίας του νέου eShop.

Σε δήλωσή της, η πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ ΑΕ, Στέλλα Αρχοντάκη-Καλογεράκη ανέφερε ότι η ΔΕΠΑΝΑΛ διαχειρίζεται το Βιβλιοπωλείο της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης και υλοποιώντας τον σχεδιασμό της προχώρησε και στη δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματός της. «Διαδικτυακά, από την άνεση του υπολογιστή ή του κινητού τηλεφώνου, οι χρήστες απ' όλον τον κόσμο θα μπορούν να περιηγηθούν, να δουν το σύνολο και τα χαρακτηριστικά των προς πώληση βιβλίων και αντικειμένων, να τα αγοράσουν και να τα παραλάβουν στην πόρτα τους», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η κ. Αρχοντάκη.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια