«Ανδριανή»: Πέντε καλεσμένοι με κρυμμένους άσους στο μανίκι τους στο πλατό της εκπομπής

Κρήτη
«Ανδριανή»: Πέντε καλεσμένοι με κρυμμένους άσους στο μανίκι τους στο πλατό της εκπομπής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτό το Σάββατο στις 17:50, «Ανδριανή» στην ΚΡΗΤΗ TV με την Ανδριανή Αγγελιδάκη

Τι σχέση μπορεί να έχουν μια παραολυμπιονίκης κολύμβησης, μια ηθοποιός, ένα βιβλίο για την ευτυχία, ένα παραμύθι για τη ζήλεια και οι πανελλήνιες εξετάσεις;

Με μια πρώτη ματιά… δεν έχουν … αλλά τελικά όλα μαζί μας δίνουν την καλύτερη αφορμή για να δούμε τηλεόραση αυτό το Σάββατο 28 Μαΐου, στην ΚΡΗΤΗ TV.

Η Ανδριανή υποδέχεται στην εκπομπή της 5 καλεσμένες που έχουν κρυμμένους άσους στο μανίκι τους γιατί ότι κάνουν το κάνουν μοναδικά και με όλη τους την ψυχή.

Η ηθοποιός Σοφία Δερμιτζάκη μας πάει θέατρο στην παράσταση «… και Ιουλιέτα» και ανακαλύπτουμε την αλήθεια της αιώνια ερωτευμένης Ιουλιέτας.

Η ψυχολόγος Ελένη Καρτσωνάκη μας βοηθά να κατανοήσουμε γιατί οι εξετάσεις συνοδεύονται από το συναίσθημα του άγχους και μαζί εντοπίζουμε τρόπους για να δημιουργήσουμε ένα υποστηρικτικό πλαίσιο για τους μαθητές μας που μπαίνουν στην τελική ευθεία των πανελληνίων.

Η υπέροχη ψυχολόγος Αγνή Μαριακάκη έρχεται να μας μιλήσει για την ευτυχία. Για την ευτυχία που όλοι αναζητούμε αλλά όλοι βάζουμε εμπόδια στον ίδιο μας τον εαυτό.

Η Χριστίνα Αποστολίδη μας φτιάχνει μαγικά φίλτρα για τη ζήλεια και παρέα με το νέο της βιβλίο «Ωχ! Πρασίνισα» προτείνει τρόπους για να μιλήσουμε με τα παιδιά μας για τη ζήλεια και τα συναισθήματα.

Και η  Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, παραολυμπιονίκης κολύμβησης μας λέει τη δική της ιστορία ζωής και μας αποδεικνύει ότι μια αναπηρία μπορεί να αλλάζει πυρηνικά τη ζωή σου αλλά η στάση σου απέναντι στις ανατροπές και τα εμπόδια, ορίζει την εξέλιξη της ζωής σου.

Αυτό το Σάββατο 28 Μαΐου, στις 17:50, «Ανδριανή» στην ΚΡΗΤΗ TV με την Ανδριανή Αγγελιδάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News