Χανιά: Δύο νεκροί από τροχαία μέσα σε ένα 24ωρο

Κρήτη
Χανιά: Δύο νεκροί από τροχαία μέσα σε ένα 24ωρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

73χρονος οδηγός έπεσε στον γκρεμό με αγροτικό όχημα - Έχασε τη «μάχη» τουρίστρια που παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα

Ένας 73χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα νωρίς σήμερα το πρωί στην Ανώπολη Σφακίων όταν το αυτοκίνητο του έπεσε σε γκρεμό. Το δυστύχημα συνέβη στη δημοτική οδό από Ανώπολη προς Πάχνες με άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ανώπολης να σπεύδουν στο σημείο για την ανάσυρση της σωρού του άτυχου ηλικιωμένου. Την προανάκριση για το αίτια του δυστυχήματος διενεργεί ο Αστυνομικός Σταθμός Σφακίων.

Στο μεταξύ, μια 70χρονη αλλοδαπή τουρίστρια η οποία χθες το βράδυ παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα στην παλαιά εθνική οδό Χανίων - Κισσάμου στο κέντρο του Πλατανιά, υπέκυψε σήμερα στα βαριά τραύματα της. Η 70χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Ο θάνατος της επαναφέρει τα σοβαρά προβλήματα οδικής ασφάλειας σε όλο τον βόρειο άξονα των Χανίων, αλλά και οδηγικής συμπεριφοράς καθώς η άτυχη τουρίστρια που βρισκόταν στην Κρήτη για διακοπές, επιχείρησε απλά να διασχίσει τον δρόμο από την διάβαση, ωστόσο ο οδηγός της μοτοσικλέτας που την παρέσυρε, για άγνωστους λόγους δεν έκοψε ταχύτητα.

Στο σημείο έσπευσαν από την πρώτη στιγμή περαστικοί αλλά και ιδιώτης γιατρός ωστόσο η κατάσταση της ήταν μη αναστρέψιμη. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκε στο νοσοκομείο Χανίων όπου τελικά εξέπνευσε. 

(Φωτογραφία αρχείου ΙΝ ΤΙΜΕ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News