«Νίκος Καζαντζάκης»: Ρεκόρ αφίξεων στον αερολιμένα Ηρακλείου - Μεγάλη ταλαιπωρία για τους τουρίστες (βίντεο)

Κρήτη
«Νίκος Καζαντζάκης»: Ρεκόρ αφίξεων στον αερολιμένα Ηρακλείου - Μεγάλη ταλαιπωρία για τους τουρίστες (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο ρεκόρ αφίξεων σήμερα Κυριακή, 23 Μαΐου στον αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκη» - Κίνηση και κυκλοφοριακό χτύπησαν «κόκκινο» κατά τις πρωινές ώρες
  • Περίμενε μία ώρα για να επιβιβαστεί στο πούλμαν μετά την άφιξη στην Κρήτη
  • Κίνηση στο κόκκινο και κυκλοφοριακό πρόβλημα στον αερολιμένα
  • Λεωφορεία, ΙΧ και τουρίστες κάτω από τον καυτό ήλιο
  • Ναι μεν ταλαιπωρία... αλλά και χαρά για τις διακοπές στην Κρήτη
  • Αυξημένη είναι πλέον σε καθημερινό επίπεδο η κίνηση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης», με τη σεζόν που έχει ξεκινήσει, σιγά - σιγά και με σταθερά βήματα να εκτοξεύεται.

    Από την άλλη πλευρά ωστόσο οι μαζικές αφίξεις των επισκεπτών δημιουργούν συχνά κυκλοφοριακή σύγχυση τόσο στον εξωτερικό χώρο του αεροδρομίου, όπου κινούνται πούλμαν και ταξί, όσο και στην κεντρική λεωφόρο έξω από το αεροδρόμιο.

    Ειδικότερα, μεγάλη ήταν η ταλαιπωρία των τουριστών που έφτασαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, σήμερα Κυριακή, 23 Μαΐου, εξαιτίας των δεκάδων πτήσεων, με τους ίδιους να αναγκάζονται να περιμένουν αρκετή ώρα για να αναχωρήσουν από τον αερολιμένα «Νίκος Καζαντζάκης».

    Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μίας Γερμανίδας τουρίστριας, η οποία με το που πάτησε το πόδι της στην Κρήτη, χρειάστηκε πάνω από μία ώρα αναμονής και κάτω από τον ζεστό ήλιο, για να επιβιβαστεί στο λεωφορείο και να πάει στον προορισμό της.

    Παράλληλα, διαχρονική και άσχημη είναι η εικόνα της ολιγόλεπτης στάθμευσης επί της Ικάρου, στο ύψος των αφίξεων. Μάλιστα, σήμερα η αστυνομία έριχνε «βροχή» τις κλήσεις στη σκιά του σοβαρού κυκλοφοριακού προβλήματος στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου. Σύμφωνα με τους οδηγούς τουριστικών λεωφορείων, δεν είναι λίγες οι μέρες που η λεωφόρος κυριολεκτικά «μπλοκάρει». 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News