Μαμουλάκης: Στηρίζει τον αγώνα των συμβασιούχων εργαζομένων των Δήμων Ηρακλείου

Κρήτη
Μαμουλάκης: Στηρίζει τον αγώνα των συμβασιούχων εργαζομένων των Δήμων Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων των Δήμων του νομού Ηρακλείου που έχουν προσληφθεί μέσω προγραμμάτων του ΟΑΕΔ

Σταθερά στο πλευρό των εργαζομένων των Δήμων του νομού Ηρακλείου που έχουν προσληφθεί μέσω προγραμμάτων του ΟΑΕΔ και σήμερα διεκδίκησαν και πέτυχαν δικαστικά την παράταση των συμβάσεών τους, βρίσκεται ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης.

«Ένας ακόμη αγώνας εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που διεκδικούν την παράταση των συμβάσεών τους, δόθηκε σήμερα στις δικαστικές αίθουσες» αναφέρει σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Οι εργαζόμενοι των Δήμων Ηρακλείου, Μαλεβιζίου, Χερσονήσου και Μινώα Πεδιάδας, οι οποίοι απασχολούνται μέσω προγραμμάτων του ΟΑΕΔ και επί της ουσίας καλύπτουν πάγιες ανάγκες των Δήμων, πέτυχαν και έλαβαν παράταση στις συμβάσεις τους. Μας ικανοποιεί αυτό το αποτέλεσμα δεδομένου ότι θα συνεχίσουν να καλύπτονται και οι ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και είμαστε αποφασισμένοι να παραμείνουμε στο πλευρό τους, υποστηρίζοντας την δράση τους με όλες μας τις δυνάμεις.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News