Νοσοκομείο Ιεράπετρα: Συμπαράσταση στους εργαζόμενους που κάνουν λόγο για εργασιακό εκφοβισμό

Κρήτη
Νοσοκομείο Ιεράπετρα: Συμπαράσταση στους εργαζόμενους που κάνουν λόγο για εργασιακό εκφοβισμό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι εργαζόμενοι των Νοσοκομείων Αγ. Νικολάου, Σητείας και Νεάπολης, εκφράζουν τη συμπαράσταση του προς τους εργαζόμενους και το σύλλογο εργαζομένων του Νοσοκομείου, σημειώνοντας πως απαραίτητη προϋπόθεση για να λειτουργήσει σωστά ένα νοσηλευτικό ίδρυμα είναι να υπάρχει σεβασμός

Τα ΔΣ των συλλόγων εργαζομένων των Νοσοκομείων Αγ. Νικολάου, Σητείας και Νεάπολης, εκφράζει τη συμπαράσταση του προς τους εργαζόμενους και το σύλλογο εργαζομένων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, σε σχέση με τον εργασιακό εκφοβισμό και την αυταρχική και προσβλητική συμπεριφορά που υφίστανται από τον αναπληρωτή διοικητή του Νοσοκομείου Ιεράπετρας. 

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση

Απαραίτητη προϋπόθεση για να λειτουργήσει σωστά ένα νοσηλευτικό ίδρυμα είναι να υπάρχει κλίμα αμοιβαίου σεβασμού και κατανόησης ανάμεσα στους εργαζόμενους και τη διοίκηση.

Δυστυχώς παρά το ότι υπάρχουν σχετικές καταγγελίες από το Σύλλογο εργαζομένων του νοσοκομείου Iεράπετρας εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου υγείας δεν έχει κάνει ακόμα το αυτονόητο για να αποκατασταθεί η ηρεμία στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, την απομάκρυνση του αναπληρωτή διοικητή.

Φωτογραφία: Pawpixel

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News