Κρήτη

Στη Βουλή η παράταση συμβάσεων 50 επικουρικών υπαλλήλων των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας Κρήτης

Αναφορά στη Βουλή κατέθεσαν οι βουλευτές Κρήτης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ την επιστολή του εκπροσώπου των εργαζομένων στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Κρήτης

Αναφορά στη Βουλή κατέθεσαν οι βουλευτές Κρήτης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ την  επιστολή του εκπροσώπου των εργαζομένων στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Κρήτης σχετικά με το αίτημα παράτασης των συμβάσεων προσωπικού που λήγουν από 21 Μαΐου 2022.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου «με πρωτοβουλία του Νίκου Ηγουμενίδη οι βουλευτές Κρήτης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σωκράτης Βαρδάκης, Μανόλης Θραψανιώτης, Χάρης Μαμουλάκης, Ανδρέας Ξανθός και Παύλος Πολάκης κατέθεσαν από κοινού προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων την παραπάνω επιστολή με την επισήμανση ότι οι συγκεκριμένοι 50 εργαζόμενοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες στα παραρτήματα της Κρήτης και ότι η παραμονή τους κρίνεται απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία των κοινωνικών δομών.

Πρόκειται για τους επικουρικούς υπαλλήλους που είχαν προσληφθεί στα πλαίσια της υπ ́αριθ. ΣΟΧ 1/2019 και για τους οποίους οι βουλευτές ζητούν την άμεση απάντηση του Υπουργείου και να ενημερωθούν σχετικά.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια