Ηράκλειο: Εργασίες δίχως τέλος στην οδό 1821 - Δοκιμάζονται οι αντοχές πεζών και καταστηματαρχών (βίντεο)

Κρήτη
Ηράκλειο: Εργασίες δίχως τέλος στην οδό 1821 - Δοκιμάζονται οι αντοχές πεζών και καταστηματαρχών (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυκλοφοριακό έμφραγμα δημιουργεί η ανάπλαση στο κέντρο της πόλης - Οι διαμαρτυρίες περιλαμβάνουν πέραν από την σκόνη και καταγγελίες για απόβλητα τα οποία τρέχουν από τις αποχετεύσεις, ενώ την εμφάνιση τους έχουν κάνει και ποντίκια τα οποία σουλατσάρουν ανενόχλητα στο οδόστρωμα

Δεινοπαθούν δημότες και καταστηματάρχες στην ευρύτερη περιοχή της οδού 1821, όπου εκτελούνται εργασίες στο πλαίσιο ανάπλασης του ιστορικού κέντρου, με τις εικόνες στην οδό Αμνισού να είναι χαρακτηριστικές.

Οι διαμαρτυρίες περιλαμβάνουν πέραν από την σκόνη και καταγγελίες για απόβλητα τα οποία τρέχουν από τις αποχετεύσεις. Πέραν των παραπάνω, την εμφάνιση τους έχουν κάνει και ποντίκια τα οποία σουλατσάρουν ανενόχλητα στο οδόστρωμα.

Όπως υποστηρίζουν οι πολίτες, καταγράφονται καθυστερήσεις στις σχετικές εργασίες και αυτό που ζητούν είναι να δοθεί σύντομα τέλος στην ταλαιπωρία τους.

«Οι αρμόδιοι εδώ λένε ότι θα περάσει ένας μήνας οπωσδήποτε. Το κακό είναι ότι ξεκίνησαν τα έργα σε λάθος εποχή, σε μια εποχή με καλό καιρό, όπου θα μπορούσαν να έρθουν επιπλέον πελάτες στα μαγαζιά μας» αναφέρει καταστηματάρχης της περιοχής.

«Το θέμα είναι να τελειώσουν γρήγορα τα έργα. Μην μας πάρει όλο το καλοκαίρι, γιατί η αλήθεια είναι μετά από δυο χρόνια πανδημίας, περιμέναμε το καλοκαίρι για να δουλέψουμε» τονίζουν χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Ηρακλείου, Γιάννη Αναστασάκη, υπάρχουν κάποια τεχνικά ζητήματα, τα οποία θα πρέπει να αντιμετωπιστούν, σε σχέση με τις υποδομές της ΔΕΥΑΗ, με τον ίδιο να εκτιμά ότι το έργο θα ολοκληρωθεί στα τέλη Ιουνίου.

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News