Συναντήσεις στην Κρήτη των φίλων της Πατριωτικής Ένωσης

Κρήτη
Συναντήσεις στην Κρήτη των φίλων της Πατριωτικής Ένωσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέλη της συντονιστικής-οργανωτικής επιτροπής θα συναντηθούν με κοινωνικούς φορείς και τους πολίτες του Ρεθύμνου και του Ηρακλείου αντίστοιχα

Την Τετάρτη 25 Μαΐου 2022 & ώρα 7η:15 μ.μ. στο «Σπίτι του Πολιτισμού» στο Ρέθυμνο, αλλά και την Δευτέρα 30 Μαΐου 2022 & ώρα 7η:15 μ.μ. στη συνεδριακή αίθουσα του ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ «IBIS» -επί των οδών Κορωναίου 26 & Aγίου Τίτου-, στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ (πλησίον του ΠΑΡΚΟΥ ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΥ) θα πραγματοποιηθούν ανοικτές συναντήσεις ενημέρωσης και διαλόγου του πολιτικού κινήματος - κόμματος: «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ - ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ».

Μέλη της συντονιστικής-οργανωτικής επιτροπής θα συναντηθούν με κοινωνικούς φορείς και τους πολίτες του Ρεθύμνου και του Ηρακλείου αντίστοιχα.

Τις εν λόγω ανοικτές συναντήσεις τις οργανώνουν οι φίλοι του εν λόγω κινήματος. Στις προαναφερόμενες συναντήσεις θα διατυπωθούν οι ΙΔΡΥΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ του, ενώ θα ακολουθήσουν εποικοδομητικές συζητήσεις με το παριστάμενο κοινό.

Για τα στελέχη της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ το δεοντολογικό πλαίσιο, που θα διατυπωθεί αποτελεί μια ειλικρινή & ουσιαστική πρόταση για τη διακυβέρνηση της Ελλάδος. Κεντρικός εισηγητής των συναντήσεων θα είναι ο ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΘΕΜ. ΤΣΟΥΧΛΑΡΑΚΗΣ, Υποψήφιος Διδάκτορας Εθνολογικών & Πολιτισμολογικών Επιστημών, του Τμήματος Φιλοσοφικών Κοινωνικών Σπουδών, της Φιλοσοφικής Σχολής, του Πανεπιστημίου Κρήτης & συντονιστής της οργανωτικής επιτροπής για την ανάπτυξη & την προώθηση των θέσεων & των ιδεών του κινήματος-κόμματος: «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ» για την περιφερειακή ενότητα της Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News