Αλικαρνασσός: Επιχείρηση σωτηρίας για ηλικιωμένο άνδρα που καρφώθηκε σε αιχμηρό κάγκελο (βίντεο)

Κρήτη
Αλικαρνασσός: Επιχείρηση σωτηρίας για ηλικιωμένο άνδρα που καρφώθηκε σε αιχμηρό κάγκελο (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο άτυχος άνδρας καρφώθηκε σε αιχμηρό κάγκελο κατά την διάρκεια εργασιών στην αυλή του - Με τη βοήθεια των αστυνομικών έγινε δυνατή η άμεση διακομιδή, σε μόλις τρία λεπτά, του άτυχου άνδρα στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο

Επιχείρηση σωτηρίας στήθηκε σήμερα το μεσημέρι για Ηρακλειώτη που καρφώθηκε σε κάγκελο στην Άνω Αλικαρνασσό. Το σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα την Δευτέρα 16 Μαΐου στις 13:30, κατά την διάρκεια εργασιών που έκανε ο ηλικιωμένος άνδρας στην αυλή του.

Ειδικότερα, ο ίδιος φαίνεται να γλίστρησε, την ώρα που είχε στηριχθεί πάνω σε τοιχίο, κατά την πτώση του καρφώθηκε πάνω σε αιχμηρό κάγκελο με αποτέλεσμα να προκληθεί αιμορραγία.

Οι γείτονες άμεσα βοήθησαν τον τραυματία, ενώ το στέλεχος της ΕΠΟ, Νίκος Ανδρουλάκης, τον επιβίβασε στο αυτοκίνητο του με κατεύθυνση το νοσοκομείο. Μόλις 500 μέτρα από το σημείο του περιστατικού, ομάδα της Άμεσης Δράσης ενημερώθηκε και με την βοήθεια των αστυνομικών ως προπομπός έγινε δυνατή η άμεση διακομιδή, σε μόλις τρία λεπτά, του άτυχου άνδρα στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο, όπου οι γιατροί όντας ήδη ενημερωμένοι τον περίμεναν ώστε να τον οδηγήσουν άμεσα στο χειρουργείο.

Ο άνδρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News