Κρήτη

Επιτροπή Ειρήνης Χανίων: Συναυλία στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας

Στόχος, είναι να εκφραστεί ακόμα πιο δυνατά η συμπαράστασή στους δοκιμαζόμενους λαούς της Ουκρανίας, της Ρωσίας και σε όλους τους λαούς που πληρώνουν το βαρύ τίμημα αυτής της θανατηφόρας αντιπαράθεσης

Οι Επιτροπές Ειρήνης της Κρήτης, μέλη της Ελληνικής Επιτροπής για την Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ), διοργανώνουν την Παρασκευή στις 20 και την Κυριακή 22 του Μαϊου, διήμερο αντιιμπεριαλιστικής και αντιπολεμικής δράσης με την συμμετοχή δεκάδων σωματείων, συλλόγων και φορέων του νησιού.

Στόχος, είναι να εκφραστεί ακόμα πιο δυνατά η συμπαράστασή στους δοκιμαζόμενους λαούς της Ουκρανίας, της Ρωσίας και σε όλους τους λαούς που πληρώνουν το βαρύ τίμημα αυτής της θανατηφόρας αντιπαράθεσης.

Όσον αφορά τα Χανιά, που, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, βρίσκονται δίπλα στην αμερικανοΝΑΤΟική βάση της Σούδας, απαιτείται ένταση του αγώνα για το κλείσιμό της καθώς και όλων των άλλων νατοϊκών υποδομών ανά την Ελλάδα που χρησιμοποιούνται για τη γενίκευση του πολέμου.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ενώνουμε τη φωνή μας την Παρασκευή 20 Μαΐου στη μεγάλη μουσική συναυλία που θα συμμετέχουν οι γνωστοί καλλιτέχνες από την περιοχή μας  Μάνος Τρυπιάς, Αλέξανδρος Ιερωνυμίδης, Γιάννης Χίνος, Νίκος Λάππας καθώς και οι  Λάκης Παπαδόπουλος, Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Μηλιώκας, και Γιάννης Γιοκαρίνης με το συγκρότημα τους. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ενώνουμε τη φωνή μας την Κυριακή 22 Μαΐου στην παγκρήτια κινητοποίηση και μηχανοκίνητη πορεία στην αμερικανο ΝΑΤΟϊκή βάση της Σούδας και απαιτούμε:

  • Όχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία
  • Καμία εμπλοκή-καμία συμμετοχή. Απεμπλοκή της Ελλάδας από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ!
  • Να ακυρωθεί η Ελληνοαμερικάνικη Συμφωνία για τις βάσεις.
  • Να κλείσει η βάση της Σούδας όπως και όλες οι ευρωατλαντικές
  • βάσεις και υποδομές στη χώρα μας!

Φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια