Κρήτη

Τα Ανώγεια αποφάσισαν να τιμήσουν τη μνήμη του πολιτικού και γιατρού Γιάννη Κεφαλογιάννη

Τα Ανώγεια και οι Ανωγειανοί όπως επισήμανε ο δήμαρχος, «...πάντα κρατούσαν ένα ξεχωριστό μέρος στην καρδιά του Γιάννη Κεφαλογιάννη, του Τσουρογιάννη, ο οποίος φρόντιζε να προωθεί και να υποστηρίζει όλα τα θέματα που αφορούσαν την ανάπτυξη του δήμου μας»

Να τιμήσει τη μνήμη του πολιτικού και γιατρού Γιάννη Κεφαλογιάννη, που φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή, αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο των Ανωγείων. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Σωκράτη Κεφαλογιάννη, «Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης υπηρέτησε για δεκαετίες τον λαό και τίμησε την ψήφο των Ρεθυμνιωτών, βάζοντας την σφραγίδα του στην ανάπτυξη του τόπου. Πολλά από τα έργα που άλλαξαν το μέλλον του νομού έχουν την σφραγίδα του. Σε όλη του την πορεία διακρίθηκε για την αγάπη του στην πρόοδο και πάντα προσπαθούσε να βοηθήσει τον τόπο και τους ανθρώπους του, ανεξάρτητα πολιτικών πεποιθήσεων».

Τα Ανώγεια και οι Ανωγειανοί όπως επισήμανε ο δήμαρχος, «...πάντα κρατούσαν ένα ξεχωριστό μέρος στην καρδιά του Γιάννη Κεφαλογιάννη, του Τσουρογιάννη, ο οποίος φρόντιζε να προωθεί και να υποστηρίζει όλα τα θέματα που αφορούσαν την ανάπτυξη του δήμου μας». Στο δημοτικό συμβούλιο πραγματοποιήθηκε συζήτηση, κατά την οποία αναδείχτηκε η προσωπικότητα του πολιτικού ανδρός και η προσφορά του στον τόπο και στους Ανωγειανούς και καθολικά από όλες τις παρατάξεις, αποφασίστηκε ο δήμος: «Να τιμήσει τον ξεχωριστό αυτό Ανωγειανό πολιτικό με την διοργάνωση πολιτικής εκδήλωσης στη μνήμη του και την τοποθέτηση προτομής του στο χώρο τιμής των εξεχουσών Ανωγειανών Προσωπικοτήτων».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια