«Η τέχνη μου να είμαι εγώ»: Το πρώτο βιβλίο της Στεφανίας Τσακιράκη (βίντεο)

Κρήτη
«Η τέχνη μου να είμαι εγώ»: Το πρώτο βιβλίο της Στεφανίας Τσακιράκη (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο καθένας έχει το δικό του μονοπάτι στη ζωή του και αυτό είναι και το πιο ενδιαφέρον. Αυτό που θέλω μέσα από το βιβλίο μου είναι να ξεκινήσουν η να συνεχίσουν με θάρρος το δικό τους μοναδικό μονοπάτι» δήλωσε η Στεφανία Τσακιράκη στην «Κρήτη Σήμερα»

Στην «Κρήτη Σήμερα» μίλησε η Στεφανία Τσακιράκη για το νέο της βιβλίο με τίτλο «Η τέχνη μου να είμαι εγώ». Αφορμή για το βιβλίο, στάθηκε η η γιορτή της μητέρας.

Πρόκειται για ένα εσωτερικό ταξίδι 17.653 χιλιομέτρων σε είκοσι τρία μουσεία της Ευρώπης με στόχο την αναζήτηση της αγάπης, εκεί που πολλοί θεωρούν πως δεν έχει θέση. Όμως, το κλειδί για να αναγνωρίσουμε πως η αγάπη υπάρχει παντού, είναι να τη βρούμε πρώτα μέσα μας. Σε μια τέτοια αναζήτηση ρίχνεται η αφηγήτρια του έργου και μας προσκαλεί να την ακολουθήσουμε.

«Ο καθένας έχει το δικό του μονοπάτι στη ζωή του και αυτό είναι και το πιο ενδιαφέρον. Αυτό που θέλω μέσα από το βιβλίο μου είναι να ξεκινήσουν η να συνεχίσουν με θάρρος το δικό τους μοναδικό μονοπάτι» δήλωσε η Στεφανία Τσακιράκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News