Ηράκλειο: Αθώος λόγω αμφιβολιών ο γιατρός για την υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου (βίντεο)

Κρήτη
Ηράκλειο: Αθώος λόγω αμφιβολιών ο γιατρός για την υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αθώος λόγω αμφιβολιών κηρύχθηκε ο γιατρός που κατηγορείται ότι πριν από αρκετά χρόνια είχε ασελγήσει σε βάρος του - τότε - ανήλικου γιου της πρώην συζύγου του

Αθώος λόγω αμφιβολιών κηρύχθηκε σήμερα Παρασκευή 13 Μαΐου, ο γιατρός που κατηγορείται ότι πριν από αρκετά χρόνια είχε ασελγήσει σε βάρος του - τότε - ανήλικου γιου της πρώην συζύγου του.  To Mικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης έκρινε αθώο (κατά πλειοψηφία 5-2) τον κατηγορούμενο.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου ένα μήνα, στην προτελευταία συνεδρίαση για την πολύκροτη υπόθεση, ο Εισαγγελέας Εφετών Ανατολικής Κρήτης, κ. Νίκος Μαρκάκης είχε προτείνει να κηρυχθεί αθώος ο κατηγορούμενος.   Υπενθυμίζεται ότι ο γιατρός έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε ποινή κάθειρξης 16 ετών. 

Ωστόσο, δεν είχε οδηγηθεί τότε στη φυλακή, καθώς η Έδρα είχε χορηγήσει αναστέλλουσα δύναμη στην έφεσή του υπό όρους. 

Πάντως, από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα, ο κατηγορούμενος αρνείται τα όσα του αποδίδονται και διακηρύσσει ότι είναι αθώος.

Ας σημειωθεί ότι έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου βρέθηκαν σήμερα μέλη της Φεμινιστικής Αλληλεγγύης Ηρακλείου, προκειμένου να συμπαρασταθούν στον φερόμενο παθόντα, αναρτώντας πανό που έγραφε «Για τους βιασμούς φταίνε οι βιαστές - Kαμία μόνη».

Φωτογραφία αρχείου Pexels

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News