Καιρός: Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας αύριο στην Κρήτη

Κρήτη
Καιρός: Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας αύριο στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανοιξιάτικος προβλέπεται ο καιρός την Παρασκευή, 13 Μαΐου στην Κρήτη - Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός στην Κρήτη την Παρασκευή, 13 Μαΐου στην Κρήτη, ενώ αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 4 Μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο και θα ξεπεράσει τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Παρασκευή, στο Ηράκλειο αναμένεται ηλιοφάνεια σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 2 Μποφόρ. Τις πρωινές και βραδινές ώρες θα επικρατήσει άπνοια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός και στα Χανιά, καθώς αναμένεται ηλιοφάνεια με διαστήματα αραιών νεφώσεις μόνο τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11  έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Ηλιοφάνεια προβλέπεται  και στον Άγιο Νικόλαο και μόνο τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί - βορειοανατολικοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Αραιές νεφώσεις προβλέπονται στο Ρέθυμνο κυρίως τις μεσημεριανές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς. Τις πρωινές και βραδινές ώρες θα επικρατήσει άπνοια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

//--> //-->

Πρόγνωση καιρού για το Σάββατο

Το Σάββατο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στα ορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας μεμονωμένες καταιγίδες. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και μόνο στα δυτικά και τα νότια θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Προοπτική για Κυριακή και Δευτέρα

Την Κυριακή και τη Δευτέρα αναμένεται επίσης γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια τοπικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News