Κρήτη

Ηράκλειο: Παραμένουν τα «μαύρα» λύματα στον Γιόφυρο ποταμό (εικόνες, βίντεο)

Λόγω της ανησυχίας του κόσμου, ο αντιπεριφερειάρχης Κρήτης, Νίκος Ξυλούρης, μιλώντας στο neakriti.gr ανέφερε ότι είναι θέμα ωρών η αποκατάσταση του αγωγού που μολύνει τον Γιόφυρο ποταμό

Αντί να περιοριστεί διογκώνεται το πρόβλημα της μόλυνσης στο Γιόφυρο Ποταμό κι ενώ έχει περάσει ένας περίπου μήνας από το οδοιπορικό του neakriti.gr. το κακό δεν λέει να λάβει τέλος, με τους δημότες να διαμαρτύρονται και να μας αποστέλλουν σχετικά βίντεο, τα οποία επιβεβαιώνουν την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί μέχρι και σήμερα, με τα λύματα να είναι ορατά και στο ύψος της γέφυρας της Φοινικιάς.

Διαβάστε επίσης

Γιόφυρος ποταμός: Ένα τραύμα που δεν μπορεί να κλείσει

Όπως προέκυψε από τις αναλύσεις σε δείγματα υγρά και στερεά που συνέλεξε πρόσφατα κλιμάκιο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, πρόκειται για αστικά επεξεργασμένα λύματα, τα οποία προήλθαν από φθορά στον αγωγό της ΔΕΥΑΗ. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως ο εν λόγω αγωγός έσπασε κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών από την Περιφέρεια Κρήτης.

Οι απαράδεκτες εικόνες κινητοποίησαν άμεσα τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος, η οποία ήρθε σε επικοινωνία με τη ΔΕΥΑΗ, με την τελευταία να γνωστοποιεί αφενός πως η ζημιά οφείλεται σε φθορά αγωγού της και αφετέρου ότι θα δοθεί άμεσα λύση. 

Λόγω της ανησυχίας του κόσμου, ο αντιπεριφερειάρχης Κρήτης, Νίκος Ξυλούρης, μιλώντας στο neakriti.gr ανέφερε ότι είναι θέμα ωρών η αποκατάσταση του αγωγού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια