Νέα υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανήλικου μαθητή ερευνά η ΕΛΑΣ στο Ρέθυμνο

Κρήτη
Νέα υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανήλικου μαθητή ερευνά η ΕΛΑΣ στο Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον εισαγγελέα τις επόμενες ημέρες ο πλήρης φάκελος της δικογραφίας

Με εξαιρετικά λεπτούς χειρισμούς δεδομένου ότι θα πρέπει να διασφαλιστεί το απόρρητο της υπόθεσης ώστε να μην διαταραχθεί περαιτέρω ο ψυχικός κόσμος του παιδιού, οι αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου ερευνούν σχολαστικά τον τελευταίο μήνα, μία νέα υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ενός 9χρονου αγοριού.  

Η σοβαρή αυτή καταγγελία, που αφορά σε ρεθυμνιώτη μαθητή έγινε από τους γονείς του παιδιού, που στρέφονται εναντίον συγγενικού προσώπου της οικογένειας.  

Με βάση τις έως τώρα πληροφορίες, το παιδί που φέρεται ξαφνικά να άλλαξε συμπεριφορά παραμελώντας κάθε τι που έκανε έως τότε –από τον εαυτό του και τα μαθήματά του έως και τις εξωσχολικές του δραστηριότητες- προβλημάτισε έντονα τους γονείς του, οι οποίοι θορυβημένοι ζήτησαν την βοήθεια παιδοψυχολόγου για να διαπιστώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί στο παιδί τους.  

Ο παιδοψυχολόγος, λένε οι ίδιες πληροφορίες, χρειάστηκε να κάνει αρκετές συνεδρίες με τον ανήλικο μέχρις ότου να καταλάβει τι είχε συμβεί και να βάλει σε μια σειρά όλα τα «κομμάτια του πάζλ» αυτής της υπόθεσης, ενώ το πόρισμα που συνέταξε βρίσκεται μαζί με την καταγγελία των γονέων στον φάκελο της δικογραφίας.  

Οι αστυνομικές αρχές –που έχουν ήδη προχωρήσει την έρευνα τους καλώντας για κατάθεση μάρτυρες που γνωρίζουν σχετικά με το τι συνέβη στο παιδί- πρόκειται τις επόμενες ημέρες να διαβιβάσουν στον εισαγγελέα Ρεθύμνου τον πλήρη φάκελο της υπόθεσης. Μάλιστα από την στιγμή που ο φάκελος αυτός θα βρεθεί στα χέρια των δικαστικών αρχών, θα κληθούν να αποφασίσουν για την πορεία που θα πάρει η απίστευτη αυτή υπόθεση, που έχει «ταρακουνήσει» την κοινωνία του Ρεθύμνου. 

Σημειώνεται ωστόσο, ότι στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που διενεργείται, δεν έχει υπάρξει καμία σύλληψη έως σήμερα.  

(φωτογραφία unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News