Ηράκλειο: Χτύπησε τη σύντροφό του και πιάστηκε στα χέρια με τον αστυνομικό που τον ακινητοποίησε (vid)

Κρήτη
Ηράκλειο: Χτύπησε τη σύντροφό του και πιάστηκε στα χέρια με τον αστυνομικό που τον ακινητοποίησε (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγριος καυγάς προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην γειτονιά των Πατελών τα ξημερώματα της Δευτέρας, 9 Μαΐου, με πρωταγωνιστή έναν 35χρονο αστυνομικό - Όπως φαίνεται το ζευγάρι επέστρεφε από διασκέδαση όταν ξέσπασε ο καυγάς

 

  • Στο πόδι γειτονιά των Πατελών από τον άγριο καυγά σε δημόσια θέα
  • Φέρεται σύμφωνα με τις καταγγελίες να χειροδίκησε κατά της συντρόφου του
  • Αρνούνταν να συνεργαστεί με τους αστυνομικούς

Άνδρας, 35 ετών, αστυνομικός είναι ο πρωταγωνιστής στο νέο κρούσμα ενδοοικογενειακής βίας που σήκωσε στο πόδι τα ξημερώματα της Δευτέρας, 9 Μαΐου, τις Πατέλες Ηρακλείου.

Περίοικοι ενημέρωσαν την αστυνομία, περίπου στις 6 το πρωί, όταν άκουσαν τις φωνές της κοπέλας, χωρίς να γνωρίζουν τι έχει συμβεί με τον άγριο καυγά να εξελίσσεται μέσα και έξω από το αυτοκίνητο.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, που προσπάθησαν με δυσκολία να συνετίσουν τον 35χρονο, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και αντιδρούσε σφοδρά σε κάθε σύσταση αρνούμενος να δώσει τα στοιχεία του. Μάλιστα φέρεται να πιάστηκε στα χέρια με έναν από τους αστυνομικούς.

Εμβρόντητοι οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ διαπίστωσαν λίγο αργότερα ότι ο 35χρονος ήταν αστυνομικός που υπηρετεί στο Λασίθι, όπως εξήγησε η 30χρονη σύντροφός του.

Όπως φαίνεται το ζευγάρι επέστρεφε από διασκέδαση όταν ξέσπασε ο καυγάς.

Ο 35χρονος κατέληξε με χειροπέδες στο Αστυνομικό Μέγαρο, ενώ προανακριτικά ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο για ένα καυγά ανάμεσα στο ζευγάρι σε υψηλούς τόνους, αλλά χωρίς ποτέ να χτυπήσει την 30χρονη, είτε να προβεί σε οποιαδήποτε βίαιη ενέργεια.

Το ίδιο ισχυρίστηκε και η 30χρονη, η οποία δεν υπέβαλε μήνυση σε βάρος του νεαρού αστυνομικού. Ωστόσο σε βάρος του 35χρονου ασκήθηκε αυτεπάγγελτα δίωξη για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, βία κατά υπαλλήλου και απείθεια. Σύμφωνα με πληροφορίες η 30χρονη μάλιστα, εμφανίστηκε στο πλευρό του κατά την προσαγωγή του στο αυτόφωρο.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για τις 16 Μαΐου, καθώς δεν έχει συνταχθεί ιατροδικαστική έκθεση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News