Ηράκλειο: Κυκλοφοριακό χάος στον κόμβο του Άγ. Ιωάννη Χωστού

Κρήτη
Ηράκλειο: Κυκλοφοριακό χάος στον κόμβο του Άγ. Ιωάννη Χωστού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τεράστια ήταν η ταλαιπωρία που βίωσαν το πρωί σήμερα, Δευτέρα 9 Μαΐου, οι οδηγοί του Ηρακλείου που προσέγγισαν τον κόμβο του Αγ. Ιωάννη Χωστού

Τεράστια ήταν η ταλαιπωρία που βίωσαν το πρωί σήμερα, Δευτέρα 9 Μαΐου, οι οδηγοί του Ηρακλείου που προσέγγισαν τον κόμβο του Αγ. Ιωάννη Χωστού.

Αρκετοί ήταν οι εργαζόμενοι που έφτασαν καθυστερημένοι στις εργασίες τους και τα παιδιά που λόγω κίνησης, έχασαν κάποια λεπτά από την πρώτη ώρα του σχολικού μαθήματος.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο 7 Μαΐου τοποθετήθηκε στο σημείο και δεύτερος κυκλικός κόμβος με την ελπίδα να… ανακουφιστεί η κατάσταση με το κυκλοφοριακό πρόβλημα, κάτι που όμως δεν φαίνεται να συμβαίνει στην πραγματικότητα.

«Ευελπιστούμε ότι με την κατασκευή αυτού του προσωρινού κόμβου θα επιλυθεί το κυκλοφορικό πρόβλημα που υπάρχει στην περιοχή» είχε τονίσει o αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης και προσέθεσε πως «είμαστε σε συνεργασία τόσο με το Δήμο όσο και με το μελετητή για να δούμε αν δεν επιλυθεί το πρόβλημα και αναφέρομαι στους συμπολίτες οδήγούς που έρχονται από το ΒΟΑΚ και θέλουν να εισέλθουν στην πόλη θα κατασκευαστεί και ένας τρίτος προσωρινός κόμβος προς την περιοχή της Φοινικιάς για να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο».

«Είναι μια χρόνια απαίτηση των συμπολιτών μας λόγω της κυκλοφοριακής συμφόρησης που είχαμε καθημερινά τις ώρες αιχμής» επεσήμανε ο Διοικητής τροχαίας Ηρακλείου Στέλιος Καρακούδης.

«Θεωρούμε ότι η ροή των οχημάτων θα ομαλοποιηθεί. Θα πρέπει να βρούμε ότι οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι σε πιλοτικό στάδιο.» επισημαίνει.

Έξι μήνες μετά την δημιουργία κυκλοφοριακού κόμβου από πλευράς δήμου Ηρακλείου, η περιφέρεια Κρήτης κατασκεύασε τον δικό της δεύτερο κόμβο και… ίδωμεν για τρίτο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News