Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Στις κάλπες σήμερα τα μέλη του κόμματος (βίντεο, εικόνες)

Κρήτη
Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Στις κάλπες σήμερα τα μέλη του κόμματος (βίντεο, εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλες οι προσδοκίες για την επόμενη ημέρα από τους υποστηρικτές της παράταξης

Μαζική ήταν στην Κρήτη η προσέλευση των μελών του Κινήματος Αλλαγής στις κάλπες για την ανάδειξη των νέων οργάνων της παράταξης, των αντιπροσώπων του συνεδρίου, καθώς και της νέας ονομασίας του κόμματος, με τους περισσότερους μάλιστα να δείχνουν την προτίμηση τους στον «ήλιο του ΠΑΣΟΚ». 

Πρωτοκλασσάτα στελέχη του κινήματος στην Κρήτη μιλούν για την ενότητα που θα πρέπει να διασφαλιστεί την επόμενη ημέρα, προϋπόθεση ώστε το κόμμα να πρωταγωνιστήσει εκ νέου στην πολιτική σκηνή της χώρας απαντώντας στις σύγχρονες προκλήσεις.  

Ειδικότερα, από τις 7 το πρωί που άνοιξαν οι κάλπες η προσέλευση των πολιτών ήταν αθρόα, ενώ δεν έλλειψαν και τα μέλη του Κινήματος που παρά τις όποιες κινητικές δυσκολίες αντιμετωπίζουν, ήταν εκεί για να ψηφίσουν.

Μαζική προσέλευση του κόσμου στις κάλπες του Ηρακλείου

Μεγάλος ήταν ο αριθμός των ηρακλειωτών που έσπευσαν στα εκλογικά τμήματα ανά τον νομό με στόχο να τοποθετηθούν ως προς την επόμενη ημέρα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Όπως εξήγησαν τα στελέχη του κόμματος η προσέλευση του κόσμου ήταν πέραν του αναμενόμενου.

Παρά την ικανοποίηση αναφορικά με την συμμετοχή δεν έλλειψαν οι καταγγελίες για διπλοψηφίες σε Μαλεβίζι, Κρουσώνα και Τυμπάκι, με πολλούς να υποστηρίζουν ότι εμφανίστηκαν ψηφοφόροι σε δύο εκλογικά κέντρα.

Μεγάλη η συμμετοχή και στο Ρέθυμνο

Αθρόα υπήρξε η προσέλευση των φίλων και των μελών του ΚΙΝΑΛ και στο Ρέθυμνο με την διαδικασία να εξελίσσεται ομαλά στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας.

Αξιοσημείωτο είναι, πως παραβρέθηκαν στις κάλπες για να ψηφίσουν και άτομα τα οποία είναι καθηλωμένα σε αναπηρικά αμαξίδια, ηλικιωμένοι άνθρωπο καθώς και μητέρες με καροτσάκια. Επιπλέον, η ψηφοφορία του κόσμου έγινε «μετά μουσικής», καθώς ηχούσε στα ηχεία ο ύμνος του ΠΑΣΟΚ.

Σημειώνεται πως οι κάλπες άνοιξαν στις 7 το πρωί και παρέμειναν ανοικτές μέχρι τις οκτώ το απόγευμα. Με αντίτιμο 3 ευρώ, δικαίωμα ψήφου είχαν τα περίπου 180 χιλιάδες μέλη αλλά και οι φίλοι του ΚΙΝΑΛ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News