Κρήτη

Ρέθυμνο: Αθρόα προσέλευση κόσμου στις κάλπες του ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ (εικόνες)

Ομαλά εξελίσσεται η διαδικασία στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας στο Ρέθυμνο - Η ψηφοφορία του κόσμου έγινε «μετά μουσικής», καθώς ηχούσε στα ηχεία ο ύμνος του ΠΑΣΟΚ

Ομαλά εξελίσσεται η διαδικασία στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας στο Ρέθυμνο σήμερα Κυριακή 8 Μαΐου, προκειμένου τα μέλη του ΚΙΝΑΛ να επιλέξουν την ονομασία του ανάμεσα στο ισχύον «Κίνημα Αλλαγής» ή το «ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής», με τα αντίστοιχα σύμβολα, το τριαντάφυλλο και τον πράσινο ήλιο.

Ταυτόχρονα, ψηφίζουν για την εκλογή των νέων τοπικών και νομαρχιακών επιτροπών και την εκλογή των αντιπροσώπων στο συνέδριο που θα διεξαχθεί στις 20-22 Μαΐου. Η προσέλευση στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας Ρεθύμνου του κόσμου είναι μεγάλη, ενώ στον χώρο βρίσκονται και πολλά στελέχη του κόμματος.

Αξιοσημείωτο είναι, πως παραβρέθηκαν στις κάλπες για να ψηφίσουν και άτομα τα οποία είναι καθηλωμένα σε αναπηρικά αμαξίδια, ηλικιωμένοι άνθρωπο καθώς και μητέρες με καροτσάκια. Επιπλέον, η ψηφοφορία του κόσμου έγινε «μετά μουσικής», καθώς ηχούσε στα ηχεία ο ύμνος του ΠΑΣΟΚ.

 Σημειώνεται πως οι κάλπες άνοιξαν στις 7 το πρωί και θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι τις 7 το απόγευμα. Με αντίτιμο 3 ευρώ, δικαίωμα ψήφου έχουν τα περίπου 180 χιλιάδες μέλη αλλά και οι φίλοι του ΚΙΝΑΛ.

Οι φίλοι του κόμματος που ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές του Δεκεμβρίου για την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη μπορούν σήμερα Κυριακή 8 Μαΐου, να προσέλθουν στις κάλπες, να συμπληρώσουν την αίτηση εγγραφής μέλους και να ψηφίσουν στη συνέχεια για το όνομα του κόμματος και την εκλογή των νέων Νομαρχιακών και Δημοτικών Οργανώσεων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια