Κρήτη

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Κυριακή 8 Μαΐου

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν αύριο Κυριακή 8 Μαΐου, σε περιοχές των νομών Ηρακλείου, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Ηράκλειο

Από τις 7:30:00 πμ έως 12:00:00 μμ. Στο δήμο Ηρακλείου, στο κέντρο του Ηρακλείου, στην πλατεία του Αγ.Δημητρίου και στις οδούς Βύρωνος από την οδό Ερωτοκρίτου μέχρι την 25ης Αυγούστου, Θαλήτα από την οδό Λαχανά μέχρι την οδό Μονής Αγκαράθου.Επίσης στις οδούς Λοχ.Μαρινέλη, Ερωτοκρίτου και Μονής Αγκαράθου, λόγω εργασιών συντήρησης.

Από τις 10:00:00 πμ έως 12:00:00 μμ. Στο δήμο Ηρακλείου, στα Δειλινά, στην περιοχή της συμβολής των οδών Β.Ηπείρου και Π.Μελά και του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου.Στις οδούς Βορείου Ηπείρου από την οδό Εργοτέλους μέχρι την οδό Τσόντου Βάρδα και στην Π.Μελά από την οδό Νίκης μέχρι την οδό Λευκωσίας, λόγω κατασκευών.

Από τις 12:00:00 μμ έως 2:00:00 μμ. Στο δήμο Ηρακλείου, στη λεωφ.Ικάρου από την οδό Παρασκευοπούλου μέχρι την οδό Κυθήρων, λόγω κατασκευών.

Από τις 2:00:00 μμ έως 4:00:00 μμ. Στο δήμο Ηρακλείου, στο Μασταμπά, στην περιοχή του πάρκου Νικαίας και στις λεωφ.Α.Παπανδρέου από την οδό ΕΟΚ μέχρι την οδό Μελ.Μερκούρη, λόγω κατασκευών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια