Η δήμαρχος γκρέμισε τις καλύβες των αληθινών «survivors» της Γαύδου (βίντεο)

Κρήτη
Η δήμαρχος γκρέμισε τις καλύβες των αληθινών «survivors» της Γαύδου (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έφοδος της δημάρχου στις παραλίες - Παράλληλα, απείλησε τους ερημίτες ότι θα τους στείλει τον εισαγγελέα

Μετά την προβολή της εκπομπής για τους πραγματικούς «Survivors» της Γαύδου η δήμαρχος του νησιού, Λίλιαν Στεφανάκη μαζί με συνεργείο της δημοτικής αρχής, γκρέμισαν τις αυτοσχέδιες καλύβες και απείλησε τους ερημίτες ότι θα τους στείλει στον εισαγγελέα.

H δήμαρχος που διοικεί το νησί από απόσταση καθότι είναι κάτοικος Χανίων, ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Η ίδια πήγα σήμερα το πρωί για να καθαρίσω τις παραλίες από τα σκουπίδια (εννοεί τις αυτοσχέδιες καλύβες). Δεν φτάνει που βγήκε ένα πρόσωπο ότι στο νησί κάνει ο καθένας ότι θέλει και πως εμείς δεν κάνουμε τίποτα. Οι πραγματικοί κάτοικοι είναι αναστατωμένοι με την εικόνα που βγήκε προς τα έξω».

Ερωτηθείσα, αν η παρουσία αυτών των 30-40 ανθρώπων που διαμένουν το χειμώνα στις παραλίες, εγκυμονεί μεγαλύτερο κίνδυνο απ’ ότι η επέλαση των χιλιάδων κατασκηνωτών κατά τους θερινούς μήνες, η δήμαρχος, απάντησε: «Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα».

Στην εκπομπή ωστόσο, παρουσιάστηκαν διαφορετικές περιπτώσεις συνανθρώπων μας, που «μετανάστευσαν» στις παραλίες της Γαύδου, από διάφορα μέρη της χώρας, ακόμη και από το εξωτερικό. Ο καθένας λοιπόν για τον δικό του μοναδικό λόγο, βρέθηκε στο νησί της Γαύδου, δημιουργώντας μια μικρή κοινότητα, τα μέλη της οποίας συνυπάρχουν αρμονικά, σεβόμενοι το περιβάλλον.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News