ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Σάββατο 7 Μαΐου

Κρήτη
ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Σάββατο 7 Μαΐου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα Σάββατο 7 Μαΐου, σε περιοχές των νομών Ηρακλείου και Χανίων, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Από τις 8:00:00 πμ έως 10:00:00 πμ. Στο δήμο Μαλεβιζίου, στο δρόμο από Λινοπεράματα προς Ροδιά, στις περιοχές των εγκαταστάσεων καυσίμων ΕΚΟ, του Ι.Ν. Εισόδια της Θεοτόκου, των ταβερνών Μετέωρο, Ρόδι, Απέραντο Γαλάζιο, Χαρίλαος και Αλωνάκι. Στο δρόμο από Παντάνασσα προς Ροδιά στις περιοχές του κονικλοτροφείου Σμαραγδή και στη θέση Μάχη. Γενικά σε όλο το χωριό Ροδιά και στο δρόμο προς Αχλάδα στις περιοχές των οικιών Γαγάνη και γεώτρηση Κασαπάκη. Επίσης στο δρόμο από Ροδιά προς Ι.Ν. Αγίας Άννας στις περιοχές της Ι.Μ. Σαββαθιανών, του Ι.Ν.Αγ.Νικολάου, των ραδιοτηλεοπτικών κεραιών Ροδιάς, του χοιροστασίου Παπαδάκη, της θέσης Αετοφωλιά καθώς επίσης και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών, λόγω εργασιών συντήρησης.

Από τις 9:00:00 πμ έως 12:00:00 πμ. Στο δήμο Ηρακλείου, στην Αυγενική στην περιοχή των κεραιών κινητής τηλεφωνίας Πάναφων, λόγω έργων συντήρησης.

Από τις 8:00:00 πμ έως 4:00:00 μμ. Στο δήμο Χανίων, στις περιοχές Σόδυ – Πρ. Ηλίας (περιοχή Κουκουβάγιας), λόγω κατασκευών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News