Σητεία: Θλίψη για τον 31χρονο «Μανόλη» πατέρα ενός παιδιού 5 ετών - Δώρισαν τα όργανά του (vid)

Κρήτη
Σητεία: Θλίψη για τον 31χρονο «Μανόλη» πατέρα ενός παιδιού 5 ετών - Δώρισαν τα όργανά του (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θρήνος στον τόπο κατοικίας του 31χρονου πατέρα ενός παιδιού πέντε ετων - Συγκινεί η απόφαση της οικογένειας να δωρίσει τα όργανά του
  • Δώρο ζωής σε τέσσερις ασθενείς από την δωρεά οργάνων του 31χρονου
  • Πόνος και δάκρυα, μετά από καυγά που κατέληξε σε οικογενειακή τραγωδία
  • Αγαπητός και καλοπροαίρετος άνθρωπος ο Άριολ που στην Σητεία τον φώναζαν Μανώλη
  • Οι άγνωστες πτυχές του καυγά και η μοιραία πτώση του 31χρονου
  • Με την μάχη για να κρατηθεί στη ζωή να χάνεται έπειτα από 9 ημέρες στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, η οικογένεια του 31χρονου που ζούσε στη Σητεία, ενημερώθηκε σήμερα από τους θεράποντες γιατρούς πως είναι κλινικά νεκρός και πως κάθε ελπίδα έχει εξανεμιστεί. Η είδηση σκόρπισε θλίψη κυρίως για την τραγική κατάληξη που είχε ένας καυγάς που, όπως περιγράφεται ήταν χωρίς καν αφορμή.

    Στο άκουσμα πως οι ελπίδες εξανεμίστηκαν και η μάχη για την ζωή του χάθηκε, η οικογένεια του, παρά τον πόνο, συναίνεσε στην δωρεά οργάνων προκειμένου μέσα από το θάνατο του να χαρίσει την ζωή. Άμεσα ξεκίνησαν οι διαδιακασίες και μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν εντοπιστεί τέσσερις θετικοί παραλήπτες των οργάνων.

    Μιλώντας στο neakriti.gr, ο πρώην εργοδότης του 31χρονου Αριόλ από την Αλβανία που στη Σητεία τον φώναζαν Μανώλη τον περιγράφει ως ένα αγαπητό και καλοπροαίρετο άνθρωπο. Είχε έρθει από την Αλβανία μικρό παιδί και στη Σητεία είχε χτίσει τη ζωή του. Είχε φτιάξει τη δική του οικογένεια και είχε ένα αγοράκι πέντε ετών που ακόμη δεν γνωρίζει ότι ο πατέρας του δεν τα κατάφερε.

    Το χρονικό της τραγωδίας

    Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, από μία αντιπαράθεση στις 11:00 περίπου το  βράδυ της Τρίτης του Πάσχα για ασήμαντο λόγο ανάμεσα στο 31χρονο και τον 17χρονο που ζει στην Αθήνα και βρισκόταν στην Σητεία για την εορταστική περίοδο με την οικογένεια του.

    Ο διαπληκτισμός τους οδήγησε τον 17χρονο να σπρώξει τον άτυχο Μανώλη, ο οποίος πέφτοντας χτύπησε στο κεφάλι, με την κατάστασή του από την πρώτη στιγμή να χαρακτηρίζεται κρίσιμη και για το λόγο αυτό είχε μεταφερθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

    Μετά την δραματική εξέλιξη που είχε η υπόθεση ο 17χρονος που αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αντιμετωπίζει την κατηγορία για σκοπούμενη βαριά σωματική βλάβη, θα κληθεί εκ νέου να απολογηθεί και να διερευνηθούν οι προθέσεις του σε σχέση όχι πλέον με μια βαριά σωματική βλάβη αλλά το θάνατο του 31χρονου.

    Πάντως το αδίκημα του 17χρονου που είναι ανήλικος αλλά έχει συμπληρώσει το 15ο έτος ζωής, θεμελιώνει λόγω της βιαιότητας της πράξης, τόσο την προσωρινή κράτηση σε σωφρονιστικό κατάστημα ανηλίκων, όσο και την επιβολή ποινής φυλάκισης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News