Καιρός: Επιστρέφει η άνοιξη σήμερα στην Κρήτη

Κρήτη
Καιρός: Επιστρέφει η άνοιξη σήμερα στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανοιξιάτικος προβλέπεται ο καιρός την Πέμπτη, 5 Μαΐου στην Κρήτη

Αίθριος προβλέπεται ο καιρός σήμερα Πέμπτη, 5 Μαΐου στην Κρήτη, σύμφωνα με τις προγνώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι - βορειοδυτικοί 3 έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Ειδικότερα, ηλιοφάνεια αναμένεται να επικρατήσει στο Ηράκλειο την Πέμπτη, σύμφωνα με το meteo.grσε όλη την διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Πολύ καλές προβλέπονται οι καιρικές συνθήκες στο Αρκαλοχώρι, καθώς θα επικρατήσει ηλιοφάνεια σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Καθαρός από σύννεφα προβλέπεται ο ουρανός την Πέμπτη στο Ρέθυμνο. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στα Ανώγεια προβλέπονται πολύ καλές καιρικές συνθήκες, καθώς θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Ηλιοφάνεια προβλέπεται σε όλη την διάρκεια της ημέρας στα Χανιά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα Σφακιά προβλέπεται ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και μόνο νωρίς το απόγευμα θα συννεφιάσει. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στον Άγιο Νικόλαο προβλέπεται ηλιοφάνεια σε όλη την διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

//--> //-->

Καθαρός προβλέπεται ο ουρανός στην Ιεράπετρα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 Μποφόρ. Νωρίς το βράδυ θα στραφούν βορειοδυτικοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

//--> //-->

Η πρόγνωση της ΕΜΥ για την επικράτεια την Πέμπτη, 5 Μαΐου

Στις νησιωτικές περιοχές γενικά αίθριος καιρός. Στα ηπειρωτικά λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι κατά τόπους αυξημένες και θα σημειωθούν σποραδικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στην περιοχή των Δωδεκανήσων 6 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα μικρή άνοδο και θα φτάσει στα ηπειρωτικά στους 22 με 24 βαθμούς και στα νησιά 20 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Παρασκευή, 6 Μαΐου

Αραιές νεφώσεις που γρήγορα στο Ιόνιο και βαθμιαία στα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά θα πυκνώσουν και στο Ιόνιο, τα δυτικά ηπειρωτικά και τη Μακεδονία θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ο καιρός το Σάββατο, 7 Μαΐου

Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ο καιρός την Κυριακή, 8 Μαΐου

Λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και είναι πιθανόν στα ορεινά να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ο καιρός την Δευτέρα, 9 Μαΐου

Στα δυτικά προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News