«Γίνε ο Ήρωας!»: Το συγκινητικό βίντεο για την εθελοντική αιμοδοσία στην Κρήτη

Κρήτη
«Γίνε ο Ήρωας!»: Το συγκινητικό βίντεο για την εθελοντική αιμοδοσία στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στόχος της Περιφέρειας Κρήτης είναι ν’ αυξηθούν οι τακτικοί εθελοντές αιμοδότες και να μεταγγίζεται η ιδέα της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο από τους ίδιους, προς την νέα γενιά αιμοδοτών

Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζοντας την εθελοντική αιμοδοσία ως κοινωνικό αγαθό, αλλά και το έργο των Συλλόγων του νησιού, δημιούργησε ένα σποτ με το οποίο προτρέπει τους πολίτες να υιοθετήσουν την προσφορά ζωής μέσα από την εθελοντική αιμοδοσία.

Στόχος ν’ αυξηθούν οι τακτικοί εθελοντές αιμοδότες και να μεταγγίζεται η ιδέα της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο από τους ίδιους, προς την νέα γενιά αιμοδοτών.

Σε δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης επισημαίνει: «Η αιμοδοσία είναι μια στάση ζωής που συνδέεται με τη συλλογική συνείδηση και ταυτίζεται με τις αξίες του αλτρουισμού, της διάθεσης για προσφορά και της έμπρακτης αλληλεγγύης, γιατί κάθε αιμοδότης είναι ένας αφανής ήρωας. Η Περιφέρεια Κρήτης, ευχαριστεί ιδιαίτερα όλους τους εθελοντές αιμοδότες γιατί με την πράξη τους επιδεικνύουν το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης, της ευαισθησίας, στηρίζοντας το Εθνικό Σύστημα Υγείας, μέσα σε μια δύσκολη περίοδο. Οι εθελοντές αιμοδότες αφιερώνοντας λίγο χρόνο από τη ζωή τους και προσφέροντας μια μικρή ποσότητα από το αίμα τους, γίνονται οι πιο ισχυροί κρίκοι της ανθρώπινης ζωής. «Κρατούν τον κόσμο ζωντανό» και τη φλόγα της ελπίδας αναμμένη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News