Ρέθυμνο: Εγκαινιάστηκε ένα νέο γήπεδο ποδοσφαίρου στην Αξό Μυλοποτάμου

Κρήτη
Ρέθυμνο: Εγκαινιάστηκε ένα νέο γήπεδο ποδοσφαίρου στην Αξό Μυλοποτάμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκειται για αθλητική σύγχρονη γηπεδική εγκατάσταση 5Χ5 που θα αποτελέσει, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή Μυλοποτάμου, κυψέλη άθλησης για μαθητές και για την νεολαία της περιοχής

Ένα νέο γήπεδο ποδοσφαίρου εγκαινιάστηκε στην Αξό Μυλοποτάμου Ρεθύμνου από τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη. Πρόκειται για αθλητική σύγχρονη γηπεδική εγκατάσταση 5Χ5 που θα αποτελέσει, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή Μυλοποτάμου, κυψέλη άθλησης για μαθητές και για την νεολαία της περιοχής. Στο γήπεδο, που χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης και υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Μυλοποτάμου μετά τον αγιασμό και τα εγκαίνια του χώρου, πραγματοποιήθηκε το πρώτο «εναρκτήριο λάκτισμα» σε παιχνίδι ποδοσφαίρου στο οποίο συμμετείχε ο κ. Αρναουτάκης ο οποίος μοίρασε στα παιδιά μπάλες ποδοσφαίρου.

Η Περιφέρεια Κρήτης, όπως ανέφερε ο περιφερειάρχης Κρήτης, «…ανταποκρίθηκε στο αίτημα των φορέων, της τοπικής κοινωνίας στην υλοποίηση της σύγχρονης γηπεδικής εγκατάστασης για την νεολαία μας. Η περιφέρεια υλοποιεί έργα σε συνεργασία με τους φορείς προς όφελος των τοπικών κοινωνιών, της νεολαίας μας».

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Μυλοποτάμου, Δημήτρης Κόκκινος, τόνισε ότι η υλοποίηση του γηπέδου ήταν αίτημα του χωριού και προτεραιότητα της νεολαίας, ενώ ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αξού Στέλιος Πατελάρος και ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου, Γιάννης Βρέντζος αναφέρθηκαν στον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν για την νεολαία τέτοια έργα σε κάθε περιοχή και στην σημαντικότητα της λειτουργίας του νέου γηπέδου για την νεολαία, τον αθλητισμό, την ευγενή άμιλλα και το «ευ αγωνίζεσθαι».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News