ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Τρίτη 3 Μαΐου

Κρήτη
ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Τρίτη 3 Μαΐου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Τρίτη 3 Μαΐου, σε περιοχές του νομού Ηρακλείου, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Από τις 8:00:00 πμ έως 9:30:00 πμ. Στο δήμο Μαλεβιζίου, στα χωριά Τύλισσος, Γωνιές, Καμαράκι, Αστυράκι, Καμαριώτης, Αηδονοχώρι, Δόξα, Μάραθος και Δαμάστα.Στον Αρόλιθο, στο Βιοτεχνικό πάρκο Τυλίσσου, στ'αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΗ στην Κέρη, στον ΟΤΕ Ίδης στο χωριό Άνωγεια καθώς και σ'όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών και χωριών, λόγω κατασκευών.

Από τις 8:00:00 πμ έως 11:00:00 πμ. Στο δήμο Ηρακλείου, στη λεωφόρο Ικάρου από το Πάρκο Νεολαίας μέχρι την οδό Εφέσου. Στις οδούς Εφέσου από το Δημοτικό Θέατρο μέχρι οδό Αρχιμήδους, Τίτου Γεωργιάδου από τη λεωφόρο Ικάρου μέχρι την οδό Αρχιμήδους και στις οδούς Ανθεμίου και Πεδιώτη, λόγω κατασκευών.

Από τις 8:00 πμ έως 3:00:00 μμ. Στο δήμο Μαλεβιζίου, στον Αρόλιθο, στις περιοχές της επιχείρησης Κουβίδη, των εγκαταστάσεων του Αρόλιθου, της επιχείρησης Τσαφαντάκη, του πρατηρίου υγρών καυσίμων Σκουλά, και της επιχείρησης Λιαδάκη, λόγω κατασκευών.

Από τις 8:00:00 πμ έως 3:00:00 μμ. Στο δήμο Μαλεβιζίου, στα χωριά Άνω και Κάτω Λουτράκι, Κορφές και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών, λόγω κατασκευών.

Από τις 2:00:00 μμ έως 3:00:00 μμ. Στο δήμο Μαλεβιζίου, στα χωριά Τύλισσος, Γωνιές, Καμαράκι, Αστυράκι, Καμαριώτης, Αηδονοχώρι, Δόξα, Μάραθος και Δαμάστα.Στον Αρόλιθο, στο Βιοτεχνικό πάρκο Τυλίσσου, στ'αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΗ στην Κέρη, στον ΟΤΕ Ίδης στο χωριό Ανώγεια καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών, λόγω κατασκευών.

(φωτογραφία pxhere)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News