Ηράκλειο: Φυτεία 646 δενδρυλλίων κάνναβης σε… γλαστράκια (εικόνες)

Κρήτη
Ηράκλειο: Φυτεία 646 δενδρυλλίων κάνναβης σε… γλαστράκια (εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο άνδρας συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Αρχανών- Αστερουσίων

Στην σύλληψη ενός άνδρας που κατηγορείται για παραβάσεις της νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών, προχώρησε η αστυνομία το απόγευμα του Σαββάτου 30 Απριλίου, σε περιοχή του Δήμου Αρχανών- Αστερουσίων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης καθώς και εφαρμογής ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και ύστερα κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων που περιήλθαν στον Αστυνομικό Τμήμα Αστερουσίων, χθές (30.04.2021) το πρωί πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση εξερεύνησης από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε σε αγροτική τοποθεσία του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων, μία καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης αποτελούμενη από εξακόσια σαράντα έξι (646) δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούνταν επιμελώς, σε ισάριθμα πλαστικά γλαστράκια, ύψους έως 30 εκατοστά.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης την οποία συνέδραμαν και αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας ηρακλείου, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς εντοπίστηκε ο ημεδαπός κατά τον χρόνο το οποίο εκτελούσε αγροτικές εργασίες και συνελήφθη.

Σε έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 270 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και κινητό τηλέφωνο.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News