Η Κρήτη αποχαιρετά με τιμή τον χειρουργό που χάρισε ζωή

Κρήτη
Η Κρήτη αποχαιρετά με τιμή τον χειρουργό που χάρισε ζωή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παγκρήτια συγκίνηση έχει προκαλέσει η αξιέπαινη πράξη στην οποία προχώρησε η οικογένεια ενός χειρουργού που εργάζονταν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, ο οποίος έκανε το υπέρτατο δώρο ζωής, με την σύμφωνη γνώμη της οικογένειας του, σε ασθενείς που είχαν άμεση ανάγκη ζωτικά όργανα

Παγκρήτια συγκίνηση έχει προκαλέσει η αξιέπαινη πράξη στην οποία προχώρησε η οικογένεια ενός χειρουργού που εργάζονταν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, ο οποίος κατέληξε πριν από λίγες ημέρες στο ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλεύονταν, ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Το τελευταίο αντίο στον χειρουργό, από φίλους και συγγενείς, αναμένεται σήμερα Κυριακή 1 Μαΐου στην Τύλισο, στις 14:00.

Όπως αποκάλυψε το neakriti.gr, ο χειρουργός, που έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 49 ετών, έκανε το υπέρτατο δώρο ζωής, με την σύμφωνη γνώμη της οικογένειας του, σε ασθενείς που είχαν άμεση ανάγκη τα ζωτικά όργανα.

Από την πράξη ζωής του χειρουργού, έγινε δωρεά του ήπατος και ενός νεφρού σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, της καρδιάς στο Ωνάσειο νοσοκομείο, του έτερου νεφρού στο Λαϊκό νοσοκομείο και του κερατοειδούς στο ΠΑΓΝΗ.

Το συγκινητικό μήνυμα της Λένας Μπορμπουδάκη

Με ένα συγκινητικό μήνυμα μέσα από τα κοινωνικά της δίκτυα, θέλησε να αποχαιρετήσει τον χειρουργό η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ, Λένα Μπορμπουδάκη.

«Σήμερα η οικογένεια της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης αποχαιρετά τον χειρουργό μας, που με προσφορά της δικής του ζωής έδωσε ζωή σε 5 συνανθρώπους του.

Σήμερα η οικογένεια του Βενιζελείου Νοσοκομείου αποχαιρετά τον δικό της γιατρό που ήταν πάντα κοντά στους συναδέλφους του και στους ασθενείς του.

Σήμερα η οικογένειά του αποχαιρετά τον μπαμπά, τον σύζυγο, το παιδί, τον δικό τους σημαντικό άνθρωπο.

Καλό ταξίδι Κύριε Βασιλογιαννάκη

Καλό ταξίδι γιατρέ μας

Καλό ταξίδι Μανόλη…»

(Φωτογραφία Αρχείου RawPixel)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News