Χανιά: Τα ανθρώπινα δικαιώματα στο κέντρο του 9ου Συνεδρίου Ελλήνων Δημοσιολόγων (βίντεο)

Κρήτη
Χανιά: Τα ανθρώπινα δικαιώματα στο κέντρο του 9ου Συνεδρίου Ελλήνων Δημοσιολόγων (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τις εργασίες του συνεδρίου χαιρέτησε σήμερα ο υφυπουργός δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας

Απαντήσεις σε ζητήματα που αμφισβητήθηκαν ή έγιναν ακόμη και αντικείμενο διχασμού των κοινωνιών της Ευρώπης, επιχείρησαν να δώσουν μέσα από την επι

στημονική σκοπιά νομικοί που συμμετείχαν στο 9ο ετήσιο τακτικό συνέδριο των Ελλήνων Δημοσιολόγων με θέμα «Τα εύθραυστα Θεμελιώδη Δικαιώματα και το Δημόσιο Δίκαιο στον αστερισμό των κρίσεων».

Τις εργασίες του συνεδρίου χαιρέτησε σήμερα ο υφυπουργός δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας τονίζοντας τον ρόλο των κυβερνήσεων της Ευρώπης.

Στο ζήτημα του υποχρεωτικού εμβολιασμού στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στις παραμέτρους του αναφέρθηκε ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης Διδάκτωρ Νομικής στο Ανοικτό Ελληνικό Πανεπιστήμιο

Στην ΕΕ πρώτη η Αυστρία ανακοίνωσε στις 19 Νοεμβρίου ότι καθιστά υποχρεωτικό τον εμβολιασμό όλων των ενηλίκων κατά της covid-19 από την 1η Φεβρουαρίου 2022.

Η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν έχει εδώ και μήνες στείλει το μήνυμα πως είναι καιρός για την Ευρωπαϊκή Ένωση «να σκεφτεί» το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού, διευκρινίζοντας όμως ότι η απόφαση ανήκει στα κράτη μέλη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News