Άγιος Νικόλαος: Στην ημερίδα για την ενδοοικογενειακή βία η Ζωή Ράπτη (εικόνες)

Κρήτη
Άγιος Νικόλαος: Στην ημερίδα για την ενδοοικογενειακή βία η Ζωή Ράπτη (εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ημερίδα με θέμα ενδοοικογενειακή βία και τις ψυχολογικές επιπτώσεις στα παιδιά, έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής 29 Απριλίου στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου

Στην Κρήτη βρίσκεται η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη, όπου συμμετείχε σε ημερίδα με θέμα την ενδοοικογενειακή βία και τις ψυχολογικές επιπτώσεις στα παιδιά, η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 29 Απριλίου στον Άγιο Νικόλαο.

Ειδικότερα, στην ημερίδα που διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων, με σκοπό την ευαισθητοποίηση και την ανάδειξη του κοινωνικού αυτού προβλήματος και η οποία έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο «Minos Beach Art hotel», παραβρέθηκαν και μίλησαν καταξιωμένοι επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι ως άρτιοι γνώστες ανέδειξαν το θέμα που αφορά τόσο την τοπική κοινωνία όσο και ολόκληρη τη χώρα.

Πιο συγκεκριμένα το θέμα ανέλυσαν οι υφυπουργός Υγείας, Ζωή Ράπτη. Η ψυχολόγος, Τένια Μακρή. Ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσουκάλης. Ο δημοσιογράφος – αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος. Η αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας – κοινωνιολόγος, Ιωάννα Ροτζιάκου και η πρόεδρος του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων νομού Ηρακλείου «Ξενώνας για την κακοποιημένη Γυναίκα και το Παιδί», Μαίρη Παχιαδάκη.

Η παρουσίαση και ο συντονισμός έγινε από την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια, Ανδριανή Αγγελιδάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News