ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Παρασκευή 29 Απριλίου

Κρήτη
ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Παρασκευή 29 Απριλίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Παρασκευή 29 Απριλίου, σε περιοχές του νομού Ηρακλείου, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Στον νομό Ηρακλείου

Από τις 8:00:00 πμ έως 10:00:00 πμ. Στο δήμο Ηρακλείου, εθν.οδ.Ηρακλείου - Μοιρών από τη διακλάδωση προς το ΠΑΓΝΗ μέχρι το χωριό Σίβα. Στις περιοχές Γούρνες Τεμένους, Αθάνατοι, Σταυράκια (περιοχή του ελαιουργείου Σταυρακίων) Σταυρακιανή Καμάρα, Σίβα και Δαφνές .Στις εγκαταστάσεις του ΙΚΑ στον Εσταυρωμένο, της επιχείρησης αρτοποιείας Τσατσάκη Στις περιοχές των επιχειρήσεων κρεοπωλείου Παρασύρη, επιχείρηση ρούχων ΧΧL, Μαρκέτου, του κόμβου προς ΠΑΓΝΗ, της επιχείρησης Βεληβασάκη, των επιχειρήσεων Λεμονάκη και FIAT, του πρατηρίου υγρών καυσίμων BP, ξυλαποθήκης Χαλκιαδάκη πλυντηρίου αυτοκινήτων autotrack, Λυγερού, Γιαννούλη, Motorcar, AMCO, Casa di Bagno, Τσαφαντάκη καθώς και σ'όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών, λόγω κατασκευών.

Από τις 8:00:00 πμ έως 3:00:00 μμ. Στο δήμο Ηρακλείου, στην ε.ο.Ηρακλείου - Μοιρών, στην περιοχή της διακλάδωσης των Αθανάτων, του οικισμού Αθάνατοι, των δεξαμενών Σκουλούδη, του αρδευτικού Καστρινογιάννη όπισθεν της επιχείρησης Σκουλούδη,των αρδευτικών Αγγουριδάκη ,Πηγάκη στην περιοχή της πρώην επιχ.Ύδραμα και του εκπαιδευτηρίου σκύλων Pierro, λόγω κατασκευών.

(φωτογραφία pxhere.com)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News